auuuu...
masz trzy watpliwe tezy do udowodnienia; 1. bez zmruzenia oka, 2. mega onanizm, 3 hipokryzja. ty, bo mnie sie absolutnie nie chce nic wyjasniac. moje zdjecia, moje pieniadze, moj wybor ;)
inna kwestia, ze to za diabla nie nalezy do tego watku...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
rzecz w tym, ze taka niemoznosc na chwile obecna jest nie kwestia odgornych decyzji moderatorow czy administracji, tylko grona uzytkownikow, bo to jest forum uzytkownikow...
natomiast osobna kwestia jest, ze CB w tej chwili przyciaga i ma stale grono uzytkownikow, ktorzy to forum rozumieja jako sprzetowe niemalze wylacznie i takiej tresci tu szukaja. troche jak z mowieniem po polsku w Czechach - niby mozna, ale koniec koncow, jak sie na dluzej zostanie, to sie przejmuje zwyczaje autochtonow ;)
pozytywna (mysle) wiadomoscia jest to, ze administracja ma, jak widac na zalaczonym obrazku, checi i pomysly, zeby pociagnac forum w kierunku bardziej ogolnym. to sie nie stanie pewnie od razu, ale...
rowniez mam takie wrazenie. co wiecej, znam caly szereg forum, ktore przeszly droge od specjalizacji do wiekszego "rozluznienia", ze skutkiem takim, ze na dzien dzisiejszy trudno na nich znalezc watki zgodne z profilem specjalistycznym. krotko mowiac, zrobilo sie pierniczenie o szopenie (polityka, religia, spoleczenstwo, ...). chyba rzecz w naszym narodzie, ze mamy 38 milionow nie bojacych sie wypowiadac specjalistow od: lotnictwa wojskowego, skokow narciarskich, ekonomii, formuly 1, ... ;)
to juz ocena subiektywna. z punktu widzenia glownego profilu tego forum, no to jednak te "sporo osob" ma racje, jesli mowimy o waznosci na tematu na CB...