W takim razie, zanim zdrożeje, potwierdź oficjalnie, czy upgrade z 1.x będzie kosztował mniej, czy więcej niż obecna cena v1.5 tj. 69zł. Byłoby paranoją, żeby starzy użytkownicy musieli zapłacić za upgrade więcej niż obecna cena v1.5 dająca darmowy upgrade ale nabieram coraz więcej niepewności, czy przypadkiem nie masz takich właśnie planów.
Machinery HDR Effects
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Już przecież odpowiadałem na to pytanie. Planuję żeby upgrade z 1.x do 2.0 dla użytkowników, którzy kupili klucz dalej niż rok temu będzie kosztował tyle samo co cena obecnej wersja programu. Ci, którzy kupią teraz 1.x mają rok bezpłatnych aktualizacji.W takim razie, zanim zdrożeje, potwierdź oficjalnie, czy upgrade z 1.x będzie kosztował mniej, czy więcej niż obecna cena v1.5 tj. 69zł. Byłoby paranoją, żeby starzy użytkownicy musieli zapłacić za upgrade więcej niż obecna cena v1.5 dająca darmowy upgrade ale nabieram coraz więcej niepewności, czy przypadkiem nie masz takich właśnie planów.Komentarz
-
Przepraszam za namolność, mam nadzieję, że nie wyprowadzę Cię z równowagi, ale często diabeł tkwi w szczegółach a ponieważ rozmawiamy o sprawach finansowych, to szczegóły bywają istotne. Zatem dopytam:
1. Czy pod sformułowaniem "cena obecnej wersji programu" rozumiesz "obecna cena programu tj. konkretnie 69 zł"? To w kontekście informacji o planowanej podwyżce.
2. Czy zakup upgrade-u także zagwarantuje rok bezpłatnych aktualizacji?Ostatnio edytowany przez Kolaj; 5109.Komentarz
-
-
Marku, chyba ta nieszczęsna tabelka Cię nie ominie
40D, chiński grip, Tokina 12-24/4, Tamron 28-75/2.8, 50/1,8, 85/1.8, Speedlite 580EX,
Capture One 5, GIMP, Machinery
Komentarz
-
No ja już nie wiem jak mam to wytłumaczyć :-)
Wersja 2.0.3 (13-04-2011)
Edytor:
* Naprawiony brak opcji w oknie dialogowym zapisu obrazu w systemach Windows7 oraz Vista.
* Naprawiony problem z wyświetlaniem polskiej wersji językowej.
* Zmniejszone zużycie pamięci.
Pod Vistą i Win7 w oknie dialogowym zapisu obrazu nie było widać kontrolek z opcjami zmiany rozmiaru obrazu, konwersji profilu koloru i ustalania DPI. wersja 2.03 usuwa ten błąd.Komentarz
-
-
Komentarz
-
Bo na razie nie ma nowszych wersji. To o czym ostatnio toczy się dyskusja (wersje 2.0.x) to inny program.Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2Komentarz
-
Ogarnięcie cennika wariantów cen róznych wersji , dat i ich aktualizacji mnie przerosło. Czy mam sie tym faktem martwić?Komentarz
-
Komentarz
-
Obok dyskusji o wersjach pytanie do MMM. Po uruchomieniu programu w wersji Natural brak okna z suwakami HDR pojawia się ono dopiero po odznaczeniu i następnie ponownym zaznaczeniu tej opcji w menu Widok, używam najnowszej wersji.Komentarz
-
-
To jest znany błąd w Microsoftowym Feature Pack, którego używa program. Problem się pojawia kiedy program zamknie się z odczepioną paletą narzędzi. Po ponownym uruchomieniu trzeba wykonać operacje, które opisałeś żeby okienko się pojawiło.
Jak najprędzej muszę znaleźć jakieś rozwiązanie bo też mnie to denerwuje.Komentarz
-
Na stronie programu brak informacji o wymaganiach programu - jaki system i jaka architektura jest wymagana. Osobiście najbardziej był bym zadowolony z możliwości pracy pod Ubuntu x64, ale Windows7 x64 też zniosę jeżeli muszę. Z pewnością jest też grupa zainteresowanych Mac'em. Napisz autorze o przetestowanych, działających konfiguracjach. Dobrze życzę projektowi, bo jest ciekawy - ale bez tych informacji i z aktualnymi (wciąż nowymi) problemami to moim zdaniem powinna być oznaczana jako wersja "beta" softu.Z przyzwyczajenia CanonKomentarz
Komentarz