Modelki + prywatne sprawy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ToSemJa
    Bywalec
    • 2007
    • 138

Najpierw praca ...a co po godzienach to juz inna sprawa
    Tylko bierz pod uwage to ze raz drugi trzeci a potem moze przyledz do Ciebie opinia "jebaki" i nieco utrudnic Ci zycie :P
    Swoja droga podobnoe fotograf robi lepsze zdjecia jak jest zwiazany emocjonalnie z modelem/modelka (w pozytywny sposob :P )
    50D 10-22 50 f1.8 24-75 f2.8 70-300 580 EX II

Komentarz

• Czacha
      fotograf
      • 2004
      • 4868

Zamieszczone przez ToSemJa
      Swoja droga podobnoe fotograf robi lepsze zdjecia jak jest zwiazany emocjonalnie z modelem/modelka (w pozytywny sposob :P )
      Raczej brak mu wtedy obiektywizmu :-P
      https://www.piotrczechowski.pl

Komentarz

• ToSemJa
        Bywalec
        • 2007
        • 138

Zamieszczone przez Czacha
        Raczej brak mu wtedy obiektywizmu :-P
        Zgadza sie, ale czesto w bance powstaja nowe pomysly :P

Komentarz

• JanJar
          • 2007
          • 12

Zamieszczone przez ToSemJa
          Jestem odmiennego zdania. Jeżeli jesteś emocjonalnie związany z modelką nie patrzysz na zdjęcia obiektywnie. Nie oceniasz na chłodno i spokojnie, a widzisz raczej swój wyidealizowany obraz tego co chcesz zobaczyć. W ten sposób można skopać zdjęcia z udziałem najpiękniejszej dziewczyny świata.

Komentarz

• ToSemJa
            Bywalec
            • 2007
            • 138

Wszystko zalezy od fotografa :P Mi moje zdjecia moga sie podobac w danej chwili, ale spojrze na nie po dwuch dniach i wywalilbym je do kosza :P

Komentarz

• kucza21
              Uzależniony
              • 2007
              • 518

Z tym, że jak już ktoś napisał rodzi się więcej pomysłów i fantazji jest łatwiej o kontakt pomiędzy fotografującym, a modelką co pozwala w łatwiejszy sposób wyciągnąć z sesji to co się tylko da. Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać

Komentarz

• Kalina
                Początki nałogu
                • 2006
                • 292

Zamieszczone przez kucza21
                Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
                Albo ja czegos nie rozumiem.. albo ja czegos nie rozumiem...
                ATSD ciekawy watek, choc nieco jednostronny
                Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• JanJar
                  • 2007
                  • 12

Aż się jeszcze raz zalogowałem po przeczytaniu tego:

Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
                  No jeżeli tak podchodzisz do sprawy to... życzę powodzenia.

Komentarz

• wojkij
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1915

No niestety wg mnie wypowiedz jak i watek dosc niefortunny, rozumiem ze wiek, hormony i fantazje z nimi zwiazane robia swoje ale panowanie nad swoimi popedami to jedna z niewielu cech ktore odrozniaja czlowieka od malpy.

Bo tak naprawde w tej dyskusji nie chodzi o fotografie, takie dylematy mozna podpiac pod setki innych sytuacji...

Mowcie co chcecie ale profesjonalizm i seks w pracy lacza sie tylko w jedym zawodzie:P.
                    www.kwapisz.org

Komentarz

• janmar
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 3468

No troszeczke luzu, nie tak bardzo serio.Wątek fajny.Van Murder usmiechnij się .Naprawde wszyscy Ciebie tu cenią.Pozdrawiam wszystkich a najbardziej modelki które nigdy mi nie pozowały.

Komentarz

• unicorn78
                        Bywalec
                        • 2005
                        • 135

Z tym, że jak już ktoś napisał rodzi się więcej pomysłów i fantazji jest łatwiej o kontakt pomiędzy fotografującym, a modelką co pozwala w łatwiejszy sposób wyciągnąć z sesji to co się tylko da. Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać
                        Chyba trochę poleciałeś...
                        Wydaje mi się a nawet jestem pewien, że są inne sposoby, wszystko zależy od fanazji i wyobraźni, ale w tym wypadku nawet sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy nie pomoże, tu już wkracza nasza głowa i myślę, że to jest swego rodzaju tajemnicą sukcesu
                        Jak myślisz "Ojciec Dyrektor" najpierw wciągnął do łóżka miliony "leciwych" zwolenniczek aby nimi manipulować?? Moim zdaniem to co innego a efekt zamierzony został uzyskany!!

Komentarz

• robgr85
                          Pełne uzależnienie
                          • 2007
                          • 1719

trochę przesadzasz

Zamieszczone przez wojkij
                          panowanie nad swoimi popedami to jedna z niewielu cech ktore odrozniaja czlowieka od malpy.
                          od innych zwierząt różni człowieka przede wszystkim zdolność umysłu do abstrakcyjnego myślenia (marzenia, zdolność do długofalowego planowania przyszłości itd). Popędy człowieka wpływają na jego zachowanie...
                          Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• kucza21
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 518

To się tyczy tej interesowność i przedstawiam skrajny przypadek gdzie interesownie może postąpić również fotograf. Nie bierzcie też tego tak serio. Ah. I to, że coś napiszę nie znaczy, że takie mam tak prostackie podejście do sprawy. Bo już wcześniej napisałem, że szanuję osoby z którymi współpracuję i umawiając się na sesje liczy się dla mnie żeby wykonać jak najlepszą prace. A z racji dość luźno - humorystycznego wątku można sobie po polemizować.

Komentarz

• noel
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 177

miałem zamiar nic już nie pisać
                              (bo tak naprawdę nie interesują Cie opinie , tylko chcesz aby wszyscy utwierdzali Cię w twojej teorii )

ale po tym:

........ Tym bardziej jak Twoja modelka jest Twoją marionetką. Można to w łatwy sposób wykorzystać

to tylko pozostaje Ci posłuchać rady wojkij-a

......profesjonalizm i seks w pracy lacza sie tylko w jedym zawodzie:P.
                              i zmienić fach bo jednym słowem pomyliłeś zawody
                              Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• kucza21
                                Uzależniony
                                • 2007
                                • 518

Kalina to dołączam do pytania modeli. Bo zauważam, że są tu i kobiety, a może faceci z troszkę inną orientacją seksualną

Komentarz

Pracuję...