Modelki + prywatne sprawy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • unicorn78
    Bywalec
    • 2005
    • 135

Zamieszczone przez HuleLam
    Bohater Powiększenia Antonioniego takich dylematów nie miał
    Dla mnie to ON był swego rodzju dylematem??: Nie widnieje na mojej liście osób z których należy brać przykład, zadufany egoista, może to kwestia okresu jaki jest przedstawiony, jednak mimo wszystko ...
    Ostatnio edytowany przez unicorn78; 3510.

Komentarz

• kami74
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 1492

A dajcie se już spokój. Co to ma za znaczenie ? Jedni bz... jedni nie bz... i tak liczy się to jakie zdjęcia wyjdą. To jest miara profesjonalizmu fotorgafa IMO.
      5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
      MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Skipper
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 1112

Zamieszczone przez kami74
        A dajcie se już spokój. Co to ma za znaczenie ? Jedni bz... jedni nie bz... i tak liczy się to jakie zdjęcia wyjdą. To jest miara profesjonalizmu fotorgafa IMO.
        to tu o zdjecia chodzilo?

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; ; IS; Speedlite 580EX + Apple

Komentarz

• Obiektyw
          Bywalec
          • 2007
          • 157

28-letni mieszkaniec Krakowa, podając się za profesjonalnego fotografa jednej z agencji modelek, zwabił na sesję zdjęciową 20-latkę z Elbląga. Zamiast do sesji doszło do gwałtu.

...bez komentarza
          ║ 50D i 30D + graty ║

Komentarz

• aleks
            Bywalec
            • 2007
            • 163

I to by było na tyle....
            --------------------

Komentarz

• Mellan
              Pełne uzależnienie
              • 2007
              • 1851

I dobrze dziewczyna zrobiła. Szkoda, że dopiero po fakcie.
              Przez takich pstrykaczy-bzykaczy kiedy się ktoś dowiaduje, że poszukujesz modelki do aktu, prawie każdy ma ten idiotyczny uśmieszek "który już wszystko rozumie"
              C-F-K - forever

Komentarz

• Vitez
                zło konieczne
                • 2004
                • 19804

Zamieszczone przez Mellan
                Przez takich pstrykaczy-bzykaczy kiedy się ktoś dowiaduje, że poszukujesz modelki do aktu, prawie każdy ma ten idiotyczny uśmieszek "który już wszystko rozumie"
                A co by było gdyby....

Nie napisali że przyznał sie do winy, a niektóre "modelki" też mają ciekawie poukładane w głowie.

Prawda medialna - by rozdmuchać to od razu robienie z oskarżonego winnego. Ale masz tylko jej zeznania vs jego zeznania. Masz pewność że to co dziewczyna opowiada wydarzyło się naprawdę?
                Obdukcja co najmniej potrzebna jako dowód - też nic o tym nie piszą, tylko że aresztowany.
                Czy gość naprawdę jest taki głupi by tak po prostu wyprowadzić ją na ulicę?

Nie, nie bronię go, prezentuję tylko obiektywny punkt widzenia - co wiemy, czego nie wiemy, na co są, na co nie ma dowodów.
                A nie co wciska nam medialny punkt widzenia.
                Głos rozsądku a nie sensacji i linczu.

Komentarz

• Mellan
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1851

Wiesz, Vitez, modelki są różne, to prawda. Tylko jaki interes miałaby taka by uwikłać niewinnego fotografa w gwałt? Myślisz, że miałaby później wzięcie u innych chętnych na fotografie? To jak strzelanie sobie w kolano...
                  Myślę, że gość był taki głupi i tyle. Myślał nie tym co trzeba, co zdarza się nam, facetom, czasem.
                  C-F-K - forever

Komentarz

• laur
                    Bywalec
                    • 2006
                    • 144

Temat tego wydarzenia był juz podejmowany na innych forach, ja sie skłaniam ku takiemu podsumowaniu, jako hasło :fotograf zgwałcił modelkę, jest to niedopuszczalne i karygodne, w dodatku psuje nam opinię i utrudnia znajdowanie modelek, jak sprawa konkretny pan X został oskarżony przez pania Y o gwałt podczas sesji, jest to sprawa dla sądu, który mając pełen wgląd w sprawę wyda wyrok, bo na podstawie krótkiej notki prasowej cięzko powiedzieć kto był winien a kto został wrobiony...
                    Kilka moich zdjęć: http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=2951
                    Moja galeria: http://laur.ovh.org/

Komentarz

• Vitez
                      zło konieczne
                      • 2004
                      • 19804

Tylko jaki interes miałaby taka by uwikłać niewinnego fotografa w gwałt?
                      Zrobić psikusa. Nie tylko fotografowie miewają siano w głowie a nawet rzadziej niż modelki. Bo jaki interes miałby fotograf w takiej akcji, miałby później wzięcie u pozostałych modelek? To jak strzał w kolano. (Parafraza zamierzona).

Komentarz

• michal_sokolowski
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1159

Zamieszczone przez unicorn78
                        Dla mnie to ON (bohater "Powiększenia" Antonioniego) był swego rodzju dylematem??: Nie widnieje na mojej liście osób z których należy brać przykład, zadufany egoista, może to kwestia okresu jaki jest przedstawiony, jednak mimo wszystko ...
                        ale ostatnia scena filmu wyjaśnia troszeczkę sprawę tego egoisty z "Powiększenia"... facet się zasmuca po tym, jak rzuca tą piłeczkę do tych aktorów grających w tenisa (udających że grają). - rzuca piłeczkę, potem na zbliżeniu widzimy jego twarz - obserwuje tych aktorów jak grają-nie grają w tenisa, oczy mu chodzą - wędrują z jednej strony kortu na drugą i w pewnym momencie facet opuszcza wzrok i się zasmuca - gdyby nie ta scena to rzeczywiście facet byłby ekstremalnie nieciekawy.
                        podobnie było z Szapołowską w Dekalogu 7 Kieślowskiego - ona się reflektuje - również na końcu filmu, przychodzi do Lubaszenki na pocztę, pełna nadziei, zaczynająca kochać, podchodzi do okienka, patrzy na Lubaszenkę, a on mówi: "Ja już Pani nie podglądam...." - potem widzimy Szapołowską, barwa została zdjęta z tego ujęcia, nasycenie bardzo słabe, Ona się zasmuca, reflektuje. I koniec filmu.
                        moja fotografia ślubna oraz dziecięca i kobiet na CB - zapraszam!

Komentarz

• noel
                          Bywalec
                          • 2008
                          • 177

a Ja myślę że bzyknąć, a bzykać - robi wielką różnicę - której co nie którzy nie mogą rozróżnić...i stąd te późniejsze wałki że "nie chciałam, a On mnie zmusił", powtarzam....Panowie myślimy głową , a nie główką
                          Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• michal_sokolowski
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 1159

ja nie robiłem aktów ale wydaje mi się że jak facet myśli wtedy o bzykaniu to jakość zdjęć jest wtedy kiepska.
                            moja fotografia ślubna oraz dziecięca i kobiet na CB - zapraszam!

Komentarz

• noel
                              Bywalec
                              • 2008
                              • 177

Zamieszczone przez michal_sokolowski
                              ja nie robiłem aktów ale wydaje mi się że jak facet myśli wtedy o bzykaniu to jakość zdjęć jest wtedy kiepska.
                              nic dodać - nic ująć..
                              Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• Max_im
                                Uzależniony
                                • 2006
                                • 668

całkowicie się zgadzam
                                dziwne spojrzenie bywa jak proponujesz sesję i niekoniecznie aktu

i byłbym za pełnym wyrokiem
                                ".......abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa." A Mroczek

Komentarz

Pracuję...