Modelki + prywatne sprawy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • kucza21
    Uzależniony
    • 2007
    • 518

Modelki + prywatne sprawy

Troszkę krępowałem się zadać o takie pytanie. Ale co tam od tego jest hydepark. Czy według was sypianie z modelkami jest to brak profesjonalizmu czy wręcz przeciwnie w niczym to nie przeszkadza? Jakie macie podejście i opinie na ten temat. Oczywiście niektórzy mogą być oburzeni moim pytaniem. Ale od zawsze mnie ciekawiło. Czy takie "kokietowanie" modelek może źle wpłynąć na naszą opinie i reputacje jak i rozwój. Pytanie kierowane raczej do " singli "
  • Riccardo
    Uzależniony
    • 2005
    • 691

Lepiej zgrzeszyc i zalowac niz zalowac ze sie nie zgrzeszylo...
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Komentarz

• dickory dare
      Bywalec
      • 2007
      • 189

kucza, Ty lepiej idź zdjęcia robić

IMO jest tak jak sam napisałeś - "brak profesjonalizmu i może źle wpłynąć na naszą opinię i reputacje, jak i rozwój" - sypianie z modelkami w lm na pewno źle wpłynie na rozwój

jak pracujesz z modelkami i modelami na dłuższą metę, staje się to oczywiste, że te sprawy oddzielasz, i wynika jakby z higieny czy kultury pracy - to ona jest priorytetem i daje spełnienie, nie odwrotnie.
      oczywiście masz prawo pracować z osobą i się z nią związać prywatnie. ale pisanie o sypianiu z modelkami, to tak jakby pisać o eksploracji w swoim zawodzie w niewłaściwą stronę.

Komentarz

• janmar
        Pełne uzależnienie
        • 2006
        • 3468

Zamieszczone przez Riccardo

Komentarz

• noel
          Bywalec
          • 2008
          • 177

Zamieszczone przez Riccardo

....

..... ale czy z wszystkimi bez wyjątku ? jeśli tak to lepiej żeby sie nie trafiła sesja reklamującą jakieś środki na reumatyzm strach pomyśleć jakie będa modelki przy tej reklamie wykorzystywane ... chyba że nie wiadomo co kto lubi
          Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• marekb
            Pełne uzależnienie
            • 2006
            • 2273

a może robienie zdjęć to dla ciebie pretekst do wyrywania lasek i to tych naj..? Hmm, nie głupie..

Komentarz

• Adam Kasprzak
              Początki nałogu
              • 2007
              • 278

myślę, że to jednak brak profesjonalizmu... ale jeżeli modelka się*sama narzuca
              Pkt 8 regulaminu forum

Komentarz

• fret
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1503

Tylko, żebyś się nie rozpędził i jakiegoś modela przy okazji nie zaliczył Jeśli bedziesz się bzykał z jedną, to będzie można mówić, że to Twoja muza, jak będziesz próbował ze wszystkimi, to bedzie się mówiło żeś zwyczajny dziwkarz

Komentarz

• Wats0n
                  Uzależniony
                  • 2006
                  • 996

Zamieszczone przez fret
                  Tylko, żebyś się nie rozpędził i jakiegoś modela przy okazji nie zaliczył Jeśli bedziesz się bzykał z jedną, to będzie można mówić, że to Twoja muza, jak będziesz próbował ze wszystkimi, to bedzie się mówiło żeś zwyczajny dziwkarz
                  Na szczęście dla nas, samców gatunku Homo sapiens, nasza kultura jest bardzo tolerancyjna jeżeli chodzi o męską rozwiązłośc seksualną. Kobiety z kolei stoją w gorszej sytuacji. Tak więc etykietki "dziwkarza" raczej nie brałbym poważnie.
                  Tako rzecze Watson.

/// //Galeria przejściowa

Komentarz

• M.I.K
                    Bywalec
                    • 2007
                    • 179

"Rób tylko takie rzeczy, po których następnego dnia możesz spojrzeć na siebie przed lustrem"

Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Komentarz

• noel
                      Bywalec
                      • 2008
                      • 177

Zamieszczone przez M.I.K
                      "Rób tylko takie rzeczy, po których następnego dnia możesz spojrzeć na siebie przed lustrem"

....i nie będziesz musiał pędzić do lekarza ....o gorszym wariancie nie wspominam
                      Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• janmar
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 3468

Dawno się tak nie uśmiałem,Wybaczcie mi familiarnośc,Ty vitez też.Mam dzis sześdziesiąt lat,Zacząłem pstrykać zanim poszedłem do szkoły"PODSTAWOWEJ"osobliwiej oczekuwiej życzeń Bardz0o Was wszystkkich proszę A
                        !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                        Dawno się tak nie uśmiałem,Wybaczcie mi familiarnośc,Ty vitez też.Mam dzis sześdziesiąt lat,Zacząłem pstrykać zanim poszedłem do szkoły"PODSTAWOWEJ"osobliwiej oczekuje życzeń Bardz0o Was wszystkkich proszę .Jestem sam.Siedzę przed tym głupim ekranem.tak,tak,wszysttko Mi sie udało,tak tak mam elki aparaty, tak ,tak, proszę przyślijcie mi życzenia żebym nie był taki potwornie dziś SAMOTNY
                        Ostatnio edytowany przez janmar; 7379. Powód: Automerged Doublepost

Komentarz

• RNz
                          Uzależniony
                          • 2007
                          • 708

Bierz póki cię chcą, nim będzie za późno i jak jeszcze możesz :-)

Komentarz

• gwozdzt
                            Pełne uzależnienie
                            • 2005
                            • 5780

Zamieszczone przez janmar
                            Dawno się tak nie uśmiałem,Wybaczcie mi familiarnośc,Ty vitez też.Mam dzis sześdziesiąt lat,Zacząłem pstrykać zanim poszedłem do szkoły"PODSTAWOWEJ"osobliwiej oczekuwiej życzeń Bardz0o Was wszystkkich proszę A
                            !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                            Dawno się tak nie uśmiałem,Wybaczcie mi familiarnośc,Ty vitez też.Mam dzis sześdziesiąt lat,Zacząłem pstrykać zanim poszedłem do szkoły"PODSTAWOWEJ"osobliwiej oczekuje życzeń Bardz0o Was wszystkkich proszę .Jestem sam.Siedzę przed tym głupim ekranem.tak,tak,wszysttko Mi sie udało,tak tak mam elki aparaty, tak ,tak, proszę przyślijcie mi życzenia żebym nie był taki potwornie dziś SAMOTNY
                            WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
                            ale wiesz, nie siedź już dziś dalej przed tym ekranem - widać że Ci to nie służy.
                            Jeśli naprawdę nie masz z kim się cieszyc, to w najgorszym wypadku idź do baru i posiedź z barmanem. Jaki by nie był, lepszy żywy człowiek niż ten szklany ekran. Przynajmniej na dziś...
                            Pozdrowienia, Tomek

Komentarz

• radmro
                              Bywalec
                              • 2007
                              • 196

Janmar, dożyłeś 60-ki! Gratulacje :-) I tak jak gwozdzt napisał, pakuj się i wynocha z domu do ludzi!
                              5d2 + 6D + 24-70 2.8 + 70-200 2.8 IS II + 24 1.4 + 50 1.4
                              flickr

Komentarz

Pracuję...