Modelki + prywatne sprawy

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • noel
    Bywalec
    • 2008
    • 177

Zamieszczone przez robgr85
    ............

Jak modelka chce, to po co odmawiać sobie przyjemności? tym bardziej ze modelki z reguły brzydkie nie są...

janmar: 100lat!
    chyba nie wierzysz że robi to bezinteresownie ...... ma cel i go realizuje a Ty jesteś tylko szczebelkiem (czytaj:kolejnym faciem z który ją zerż....e w drodze do tego celu)...zacznij myśleć głową a nie główką
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• Sielan
      Bywalec
      • 2006
      • 127

Zamieszczone przez wojkij
      Cos nie wydaje mi sie by wiekszosc modelek obslugiwanych przez sredniej renomy fotografa odrazu myslalo o rozkladaniu przed nim nog. Prosze niech jakis praktyk nie zniszczy mojej wiary w dzisiejsze kobiety:P
      Wiary w modelki?! Wystarczy spojrzeć z kim się prowadzają. To na ogół opaleni panowie w skórach z łańcuchem na szyji i zegarkiem powodującymi skoliozę.
      30D + szpargały

Komentarz

• wojkij
        Pełne uzależnienie
        • 2007
        • 1915

Generalizujesz i wg mnie nie masz racji, uroda i rozum wcale sie nie wyklucza i smiem twierdzic ze caly watek opiera sie tylko na czyims glodzie i fantazjach.

Jest tu jakis autorytet majacy wieloletnie doswiadczenie w pracy z modelkami ktory sprawe wyjasni od praktycznej strony?
        www.kwapisz.org

Komentarz

• kami74
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 1492

Coś w tym jest noel coś w tym jest...
          5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
          MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• rolaj
            Uzależniony
            • 2006
            • 584

Janmar, 3m sie!! Coraz częściej wydaje mi się , ze piekło to bezgraniczna samotność. Ci życzę więc, byś nie budził sie sam.

Komentarz

• kucza21
              Uzależniony
              • 2007
              • 518

Jeszcze ja się nie wypowiedziałem w wątku który sam założyłem.
              W sumie przychylam się do wypowiedzi Roberta
              No moim zdaniem stwierdzenie, że modelka robi coś interesownie jest nie na miejscu i to się ma coś z braku pewności siebie lub dystansu do ludzi. Też wydaje mi się, że można jednocześnie myśleć dwoma głowami. Ja osobiście mam tak, że przed każdą sesją, mam jeden konkretny zamiar - zrobić jak najlepsze zdjęcia.

No właśnie mogła by się wypowiedzieć jakaś osoba z wieloletnim stażem ..... Ale czy się przyzna:P
              Ostatnio edytowany przez kucza21; 11320.

Komentarz

• robgr85
                Pełne uzależnienie
                • 2007
                • 1719

Zamieszczone przez noel
                chyba nie wierzysz że robi to bezinteresownie ...... ma cel i go realizuje a Ty jesteś tylko szczebelkiem (czytaj:kolejnym faciem z który ją zerż....e w drodze do tego celu)...zacznij myśleć głową a nie główką
                co ty do mnie piszesz? Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.

no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.

Wiary w modelki?! Wystarczy spojrzeć z kim się prowadzają. To na ogół opaleni panowie w skórach z łańcuchem na szyji i zegarkiem powodującymi skoliozę.
                nie zawsze tak jest (powiedział bym ze rzadko), ale zakladajac ze to prawda odpowiedz sobie teraz dlaczego... może dlatego ze przeciętny szary kowalski nie ma odwagi aby zagadać/(umowic sie itd) do pięknej kobiety? nie ma pewności siebie? nie widzi swojej wartości? a nawet jeśli teraz czytając to pomyśli 'jak to, niby ja nie mam odwagi/itp?' to jak jutro spotka jakas na drodze/w supermarkecie/etc to znajdzie 1000 powodów aby przejsc obok z glowa odwrocona w inna strone (albo jeszcze lepiej wpatrzonym w ziemie)??

Pozdr.
                Robert
                Ostatnio edytowany przez robgr85; 10571.
                Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• kucza21
                  Uzależniony
                  • 2007
                  • 518

Robercie na to wychodzi, że prezentujemy młodą - nową generacje fotografów. Bez ograniczeń i o dziwnych zasadach moralnych.

Komentarz

• noel
                    Bywalec
                    • 2008
                    • 177

Zamieszczone przez kucza21
                    Robercie na to wychodzi, że prezentujemy młodą - nową generacje fotografów. Bez ograniczeń i o dziwnych zasadach moralnych.
                    czyli sam sobie odpowiedziałeś :smile:

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                    Zamieszczone przez robgr85
                    co ty do mnie piszesz?
                    nie do Ciebie, ale widać ruszyło Cię co ? :wink:

Nawet jeśli wątpisz w to ze przyczyna jest fakt, iż modelce spodoba się fotograf (czytaj: np. ja)... może się puscic nawet jeśli babcia jej tak poradziła albo bo wyczytała w horoskopie. Co za roznica.
                    no offence, ale sam pomysl glowa a nie glowka. Co ma piernik do wiatraka.
                    ano ma , ale skoro ty tego nie rozumiesz , to może jednak Ty główką myślisz ? ;-)

....praca z dupą , czy **** z pracy ? .....
                    Ostatnio edytowany przez noel; 15789. Powód: Automerged Doublepost
                    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Komentarz

• VanMurder
                      Uzależniony
                      • 2007
                      • 600

Kurcza nie gniewaj się ale mz prostackie jest roztrząsanie takich spraw na forum ... możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił... reasumują mz powinieneś dbać o swoją reputacje w "branży" a trąbienie że sypiasz ze swoimi modelkami lub że masz takie dylematy,
                      na pewno temu nie służy...

pozdrawiam

play safe!
                      mirskiphotography.com adammirski.com twitter facebook

Komentarz

• noel
                        Bywalec
                        • 2008
                        • 177

Zamieszczone przez VanMurder
                        Kurcza nie gniewaj się ale mz prostackie jest roztrząsanie takich spraw na forum ... możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił... reasumują mz powinieneś dbać o swoją reputacje w "branży" a trąbienie że sypiasz ze swoimi modelkami lub że masz takie dylematy,

pozdrawiam

play safe!
                        VanMurder - nic dodać nic ująć ,

... wątek do zamknięcia

Komentarz

• kucza21
                          Uzależniony
                          • 2007
                          • 518

Zamieszczone przez VanMurder

pozdrawiam

play safe!
                          Adam, ale nigdzie się z tym nie zdążyłem się afiszować i w żadnej z mojej wypowiedzi nie napisałem, że " Tak bzykam wszystkie moje modelki, a oto link do ich zdjęć - zobaczcie jakie ta ruda ma fajne cyce:-D " Wątku nie należy traktować do końca serio bo i tak 70% z tych co by to robiło to się nie przyzna. A od tego mimo wszystko jest HydePark Wczorajszy solenizant przy czytaniu tego wątku się uśmiał.
                          Zamieszczone przez Noel
                          ... wątek do zamknięcia
                          Ostatnio edytowany przez kucza21; 11320.

Komentarz

• robgr85
                            Pełne uzależnienie
                            • 2007
                            • 1719

Zamieszczone przez noel

nie do Ciebie, ale widać ruszyło Cię co ? :wink:
                            może nie ruszyło, ale skoro mnie zacytowałeś to odpisałem. Bo skąd możesz wiedzieć jak sprawa wygląda w danym przypadku. Idąc Twoim tokiem myślenia każda kobieta puszcza się jedynie po to żeby osiągnąć jakiś cel - kontynuując szybko dojdziesz do wniosku że np. bezrobotna żona oddaje się mężowi tylko po to żeby dostać jedzenie lub choćby kupić sobie nowe spodnie/sukienkę/iść do fryzjera etc.

ano ma , ale skoro ty tego nie rozumiesz , to może jednak Ty główką myślisz ?
                            nie wiem dlaczego ludzie mają problem z oddzieleniem tych dwóch sfer. To że sypiasz z panną X wcale nie musi oznaczać że praca z nią będzie miała gorsze efekty (nie tylko w dziedzinie fotografii) niż ta bez bliższej znajomości...

możesz sobie bzykać co tam chcesz, ale nie musisz się z tym tak od razu afiszować ... wiesz co mówią o Don Juan'ie - że więcej gadał niż robił...
                            ale w moim odczuciu kucza zaczął wątek po to aby poznać wasze opinie na ten temat a nie afiszować się (zresztą gdzie on się niby afiszuje?).

EOT z mojej strony. To jest moja opinia, możecie mieć inne zdanie.

zamiast tematu z wypowiedziami autor mógł wystartować ankietę...
                            Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• unicorn78
                              Bywalec
                              • 2005
                              • 135

Ciut spóźnione ale szczere, Wszystkiego najlepszego Janmar mam nadzieję, że poszedłeś za radą kolegów "po fachu" i ruszyłeś tyłek w miasto;-)
                              A odnośnie tematu; wydaje mi się, że powinno się znać pewne granice, napisała kiedyś do mnie dziewczyna w sprawie prtfolio, dość długo trzymałem ten mail ponieważ poczułem się jak bym dostał w mordę Treść brzmiałe mniej więcj tak; Witam, chciała bym aby zrobił mi pan kilka zdjęć coś a'la profesjonalne portfolio, jeśli takie są obyczaje mogę sie z panem przespać!!! Dziewczyna miała 17 lat, na oczy mnie nie widziała, jednak zastanawia mnie skąd ludzie takie pomysły mają, dlaczego takie zdanie o tym zawodzie krąży??? KTOŚ, GDZIEŚ, KIEDYŚ, popelnił chyba kilka błędów, moim zdaniem ludziom "bije na dekiel" przepraszam za stwierdzenie ale wystarczy modelek posłuchać.
                              Zamieszczone przez M.I.K
                              "Rób tylko takie rzeczy, po których następnego dnia możesz spojrzeć na siebie przed lustrem"
                              Tylko jakaś część z nas dopiero przed lustrem, dochodzi do takiego wniosku:-( Nie jestem za życiem w celibacie (mam dopiero 29 lat:grin: , ale moim zdaniem należy wiedzieć co i z kim!

Komentarz

• JanJar
                                • 2007
                                • 12

Ciekawy wątek, a dylematy stare jak świat, a raczej fotografia. Podobnie zresztą jak odwieczny problem dotykania (bądź nie dotykania) modelek w czasie sesji. Dla jednych takie zmniejszanie dystansu to przejaw totalnego braku profesjonalizmu i coś moralnie nagannego, dla innych coś najzupełniej normalnego i naturalnego.

A prawda chyba jak zawsze leży pośrodku. Przecież w czasie sesji spotyka się dwoje dorosłych (no może czasami prawie dorosłych - zwłaszcza w przypadku modelek) ludzi. Jak ułożą się ich wzajemne relacje zależy tylko od nich. Dla jednych nieprzekraczalną granicą będą 2 metry, a inni mogą nie mieć nic przeciwko spędzeniu kilku miłych chwil w łóżku. To zupełnie jak w "prawdziwym" życiu. Tylko co to ma do profesjonalizmu?

Szkoda, że na tym forum nie wypowiadają się modelki. Ciekawe ile z nich miało propozycję "zdjęcia za seks", albo raczej zdjęcia przy okazji sexu? Obawiam się, że większość.

Komentarz

Pracuję...