Kursy liturgiczne

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Zemfira
    Coś już napisał
    • 2008
    • 72

Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać
    www.milenasobieraj.com
    www.milenasobieraj.blogspot.com

Komentarz

• Memoriz
      Bywalec
      • 2008
      • 188

Zamieszczone przez Zemfira
      Ja szukam kursu w okolicach Katowic i Sosnowca, jak na razie bez rezultatów, chyba się pofatyguję do diecezji osobiście, bo telefonów nikt nie raczy tam odbierać
      w K-ce będzie na początku marca, terminu jeszcze nie znają. Również planuję być na tym szkoleniu.
      .

Komentarz

• pst
        Uzależniony
        • 2006
        • 560

Zamieszczone przez Memoriz
        w K-ce będzie na początku marca, terminu jeszcze nie znają. Również planuję być na tym szkoleniu.
        a mógłbys coś więcej napisać? albo gdzie śledzić info? ja próbowałem w Gliwicach znależć info ale nic z tego...

Komentarz

• Memoriz
          Bywalec
          • 2008
          • 188

Zamieszczone przez pst
          a mógłbys coś więcej napisać? albo gdzie śledzić info? ja próbowałem w Gliwicach znależć info ale nic z tego...
          Chyba nigdzie nie ma informacji, trzeba dzwonić ponieważ termin będzie ustalony na dniach. Kursy prawdopodobnie odbędą sie na wydziale teologicznym.
          .

Komentarz

• kradyna

Zamieszczone przez -=Festyk=-
            Ja mam robić w przyszłym roku zdjęcia na ślubie,gdzie ksiądz jest właśnie bardzo ,,regulaminowy''.Nie ma kwitka=nie ma zdjęć,więc muszę sobie do tego czasu wyrobić.Dzięki Zielony za podanie linku,o to mi właśnie chodziło.

Jesli można wiedzieć to dzie to pozwolenie załatwic?? Pozdrawiam Piotr

Komentarz

• Memoriz
              Bywalec
              • 2008
              • 188

Zamieszczone przez kradyna
              Jesli można wiedzieć to dzie to pozwolenie załatwic?? Pozdrawiam Piotr
              Nawet zbytnio szukać nie trzeba...
              Jest temat nawet przyklejony na głównej stronie. Gdzie ludzie podają terminy w której diecezji i kiedy się odbywają szkolenia.
              http://canon-board.info/showthread.php?t=32459
              .

Komentarz

• radioamator
                • 2008
                • 4

Podane są już terminy kursów w Warszawie

W pierwszym półroczu 2009 r. planowane są dwa terminy kursu: pierwszy termin w sobotę 7 marca (9:00-15:00), a drugi termin w dniach 20, 21 i 23 kwietnia (17.00-19.00).

Zajęcia będą się odbywały w Kurii Metropolitalnej Warszawskiej, przy ul. Miodowej 17/19 (sala św. Jana Chrzciciela).

Koszt 100 PLN (płatne na miejscu).

Zapisy na kurs można dokonywać internetowo: fundacja@dobrawiadomość.org.pl
                lub telefonicznie (kom): (+48) 796 797 987

Szczegóły na www.dobrawiadomosc.org.pl.

Komentarz

• Memoriz
                  Bywalec
                  • 2008
                  • 188

Zamieszczone przez pst
                  a mógłbys coś więcej napisać?
                  Info można śledzić telefonicznie numer podany na stronie kurii.
                  Kursy mają być 10-11 marca o godzinie 16:30-18:00.
                  Osoby wybierające się prosze o zabranie forumowego ID w celu szybkiego rozpoznania koleżeństwa
                  .

Komentarz

• MM-architekci
                    Pełne uzależnienie
                    • 2008
                    • 2227

Ktos cos wie w temacie Lodzi ?
                    no comment...

Komentarz

• konsos
                      Dopiero zaczyna
                      • 2009
                      • 19

Rzeczywiście Bywa z tymi Proboszczami różnie i to nie koniecznie w małych miastach . Zdarzyło mi się być na ślubie (jako gość) w jednym z Łódzkich kościołów … gdzie proboszcz za każdym razem gdy kamerzysta lub fotograf odwracali się tyłem do ołtarza przerywał liturgię i milczał , ja byli odwróceni obaj przodem to kontynuował . Po jakiś 15 min zarówno do kamerzysty jak i fotografa dotarła „delikatna aluzja” i ci zaczęli chodzić tyłem i stawać bokiem…Wyglądało to dość groteskowo zwłaszcza jak biedak z kamerom przewrócił się .

Komentarz

• jkl8
                        Początki nałogu
                        • 2008
                        • 274

Zamieszczone przez MM-architekci
                        Ktos cos wie w temacie Lodzi ?
                        W ubiegłym roku otrzymałem odpowiedź, że planowany jest kurs na wiosnę 2009 roku. Ponoć informacji można zasięgnąć telefonicznie o ile komuś uda się dodzwonić. Nr tel 042 66-48-725. Gdyby komukolwiek udało się dodzwonić i poznać szczegóły niech się nimi podzieli na forum.

Komentarz

• largoxxx
                          • 2008
                          • 8

w dniach 14 i 21 marca w kosciele pw.św. Krzyża i św. Filipa Neri oraz oraorium Ksiezy Filipinów w Tarnowie, przy ul. Piłsudskiego 9
                          o 9 Msza św nastepnie wykład do godziny 13 30
                          warunkiem otrzymania pozwolenia jest udzial w dwoch kursach
                          zgłoszenia na kurs wydział duszpasterstwa ogolnego kurii dieciezjalnej w Tarnowie w terminie od 16 lutego do 10 marca telefon 014 63 17 380 email [email protected]
                          na pierwsze spotkanie nalezy dostarczyc 2 foty <3cm-4cm> no i oczywiscie 50zl

jesli ktos jest chetny zbieram ekipe z okolic nowego sącza
                          !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                          zapomnialem dodac ze jest potrzebne skierowanie od ksiedz aproboszcza na kurs
                          Ostatnio edytowany przez largoxxx; 15229. Powód: Automerged Doublepost
                          FOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIE

Komentarz

• MM-architekci
                            Pełne uzależnienie
                            • 2008
                            • 2227

Eee nie bardzo rozumiem , tzn ze powinienem byc katolikiem , i dostac skierowanie od swojego ksiedza proboszcza aby wziac udzial w kursie ?
                            no comment...

Komentarz

• largoxxx
                              • 2008
                              • 8

dzwoniłem do ks ktory zajmuje sie tym w tarnowie i tak poleci wiec przekazuje to co on powiedzial aczkolwiek moze to byc roznie odebrane
                              FOTOGRAFIA TO NIE BAJKA TO ŻYCIE

Komentarz

• MM-architekci
                                Pełne uzależnienie
                                • 2008
                                • 2227

rozumiem , moze o to chodzi zeby nie podrozowac po polsce za kursami i czekac na te u siebie w miescie , bo jesli chodzi o to co wczesniej napisalem , to nie mam slow...
                                no comment...

Komentarz

Pracuję...