Po wrocławskim szkoleniu świstek jest ważny przez 60 miesięcy i obowiązuje na terenie całej RP, we wszystkich kościołach rzymsko-katolickich, ale po zachowaniu zasad przyjętych przez duszpasterstwo, tzn narzuconych przez sam kościół, sposób zachowana w trakcie samej mszy, a także samego zachowania w obiekcie sakralnym, tego ma nauczyć ten kurs liturgiczny ...
Kursy liturgiczne
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
-
Kto się wybiera na kurs w środę do Łowicza?
Wybieracie się na kurs do Łowicza? Ja będę jechać pksem lub pkp tam... Mam nadzieję, że pogoda dopisze i odbędę kurs. Do zobaczenia na miejscu.
Ja będę jechać z Łodzi
.
Komentarz
-
a kiedy i w jakich godz. jest ten kurs ?A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971Komentarz
-
kinimod--> wiadomo coś więcej odnośnie tego kursu...gdzie dokładnie dzwoniles/as po informacje?Komentarz
-
zauważam z czasem, że coraz częściej. Pewnie mają coraz więcej kamerunów i pstryków z tupetem. Coraz częściej też proszą o okazanie.Komentarz
-
Czy ktos ma jakies informacje o kursie w Katowicach lub Bielsku? Powinno byc chyba kolo Wielkanocy...2 EOSy (jeden na film), pare dalmierzy, troche szkla...
Blog: http://blazejstrazak.blogspot.com/ | ArtscapeKomentarz
-
Komentarz
-
czy ktoś wie kiedy kurs we wrocku i o której bo czekam na odpowiedź od pani Irenki która robi zapiski i nie dzwoni, a ja nie chce go przegapić, a pani Irenka nie odbiera jak dzwonieKomentarz
-
-
Trójmiasto narazie wiadomo tylko, że koniec lutego. Niestety nie są wstanie powiedzieć nic więcej powiedzieć. Temat dalej bede śledził gdy tylko czegoś się dowiem to dam znać jak by ktoś chciał sam się dowiadywać to parafia NMP w Gdyni 058 6200552. Można też śledzić kalendarz "imprez" www.diecezja.gda.pl pozdrawiamKomentarz
-
Kurs w Łodzi
Na stronie www.archidiecezja.lodz.pl pojawiła się zapowiedź najbliższego kursu, który odbędzie się 20 marca (sobota) o godz. 9.00 w Porszewicach (pod Łodzią). Kurs jednodniowy, zapisy prowadzone są przez internet.5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8Komentarz
-
w Kielcach:
Osoby chcące filmować lub wykonywać zdjęcia podczas uroczystości religijnych w kościołach, zapraszamy na przygotowujący do tego kurs. Odbędzie się on w budynku Kurii Diecezjalnej w piątek 26.02.2010 r., rozpoczęcie o godz. 17.00. Nie jest konieczne wcześnijsze zgłaszanie się lub zapisywanie. Zapytania proszę kierować telefonicznie pod numer 041-3445425.5DmkI, C85f1.2|580 EXII|Komentarz
-
w Radomiu kurs odbędzie się 20 lutego o 9:30 w auli wyższego seminarium duchownego. konkrety przekażę w poniedziałek o ile dodzwonię się do kurii.
pozdrawiamR, RF 35/1.8, RF 50/1.8, 1d mkIII, 20d, 70-200/4L, 17-40/4L, ex 430IIKomentarz
-
w Kielcach:
Osoby chcące filmować lub wykonywać zdjęcia podczas uroczystości religijnych w kościołach, zapraszamy na przygotowujący do tego kurs. Odbędzie się on w budynku Kurii Diecezjalnej w piątek 26.02.2010 r., rozpoczęcie o godz. 17.00. Nie jest konieczne wcześnijsze zgłaszanie się lub zapisywanie. Zapytania proszę kierować telefonicznie pod numer 041-3445425.
Arturs nie wiesz ile u nas ten kurs kosztuje?Komentarz
-
Komentarz
Komentarz