Ile zdjęć na ślubie.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pank
    Pełne uzależnienie
    • 2008
    • 1502

Fajny ten portal, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Przejrzałem sobie kilka tematów i najbardziej rozbawiła mnie koncepcja pokazania fotografowi-amatorowi zdjęć Kaliny żeby zrobił podobne, bo Kalina żeruje na tym "najpiękniejszym dniu" a przecież byle amator zrobi tak samo jak mu się każe.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Komentarz

• aptur
      Pełne uzależnienie
      • 2005
      • 3837

Zamieszczone przez root
      średnio chce mi się wierzyć w te 15k, ale gdyby tak faktycznie było to jakoś specjalnie nie zdziwiłbym się - w tym kraju jest wielu "artystów"
      Z postu wynika, że te 15tys ktoś wywnioskował patrząc na numeracje plików. Ja w ciągu roku nie robię tylu zdjęć. No chyba że się komuś zaciął tryb zdjęć seryjnych

Komentarz

• takpoprostu
        Początki nałogu
        • 2009
        • 394

to może jo się wypowiem ... ze wszystkiego robie ok. 1200 zdjęc ;] później selekcja, zostaje jakies 900... obrabiam z 200 - 250 i to na płytkę jako album no i z tego wybieram 100 i wywołuje. a cała reszta czyli ok. 800-700 leca na druga płyte ;]
        *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Komentarz

• sebcio80
          Pełne uzależnienie
          • 2005
          • 2655

jak zaczynałem oddawałem 300 obrobionych zdjęć, w tej chwili oddaje 200 obrobionych, 30 plener, 70 ceremonia (foty przed kościolem, życzenia po, grupowe), wesele 100 zdjec

o ile z przypadku pleneru i ceremoni mozna zejsc z liczba zdjec to nie wyobrazam sobie aby zejsc z liczby zdjec z wesela, 100 zdjec to MINIMUM a i tak czasami jak jest ciekawe wesele to po selekcji zostaje mi ~150-180 zdjec i musze na sile kasowac fajne ujecia

albumow ze zdjeciami wlasciwe juz nie robie, robie tylko projekty fotoksiażek gdzie wchodzi 60-80 zdjec
          Moje wątki na forum: sport | fashion
          | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Komentarz

Pracuję...