Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1935

Wątek: System Micro Four Thirds

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_0602 Zobacz posta
    IMO nowe PENy są warte grzechu, od kiedy Oly dorobił się szybkiego AF. Nie rozumiem po co kupować EP3, skoro tańszy EPL3 ma tylko chyba jedno kółko i dwa przyciski mniej, a EP3 dodatkowo dotykowy (ale nieruchomy ekran) plus wbudowaną lampę. Sporo tańszy EPL3 ma za to gibany LCD. Bebechy te same.
    Ekran w E-PL3 jest słabawy. Nie dość, że ma proporcje 16:9, więc przy kadrze 4:3 marnuje się dużo powierzchni ekranu, to w dodatku jest lekko mydlany w porównaniu do tego z E-P3. Nie wiem czy też przypadkiem nie został okrojony z możliwości zdalnego wyzwalania migawki. No i ta tandetna, plastikowa lampka wpisana w sanki...

A E-P3 kupuje się po to, bo to ładna zabawka jest
    nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Ekran w E-PL3 jest słabawy. Nie dość, że ma proporcje 16:9, więc przy kadrze 4:3 marnuje się dużo powierzchni ekranu, to w dodatku jest lekko mydlany w porównaniu do tego z E-P3. Nie wiem czy też przypadkiem nie został okrojony z możliwości zdalnego wyzwalania migawki. No i ta tandetna, plastikowa lampka wpisana w sanki...

A E-P3 kupuje się po to, bo to ładna zabawka jest

podpisuję się obiema "ręcami" pod co powyżej dodam że macłem E-PL3 z obiektywem 14-150 (podobnie będzie przy ciemnym zoom) w obu pierscienie pracują z pewnym oporem do tego micro puszeczka ergonomiczne nieporozumienie podobnie jak NEXy z dużym ogórem mała stałka ewentualnie 14-42 IIR no i co by nie mówic seria E-PX jest zrobiona świetnie jakosciowo dla mnie rewelacja ! mimo że nie śpię na pieniądzach jestem w stanie dopłacic za jakość i styl dlatego min nie zdecydowałem się na E-PL1 bo wygląda jak mydelniczka może z dobrymi bebechami ale mydelniczka
    opti

Uprawnienia umieszczania postów