Pokaż wyniki od 1 do 10 z 215

Wątek: Gorszy rok dla ślubokrętów ?

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Ile jest takich osob jakies Krzysiek Tkacz ? Malo. Bardzo ciezko taki poziom osiagnac , taka pozycje. Tym bardziej ciezko jest to teraz zrobic. Dlatego , w tym dla mnie , jest teraz naprawde trudno ugruntowac sobe pozycje , zbudowac i wyrobic marke. Wynika to czesciowo z mojej nie wiedzy , z braku funduszy na to , z braku czasem swiadomosc itp. Bardzo duzo osob po prostu hmm utknelo mam wrazenie. Czy to oznacza ze czas zwijac manatki ? Dobre pytanie heh. Aha i ja bynajmniej nei szukam wymowek odnosnie tych etatow itp spraw. Wiem co mam robic w zasadzie. Niestety czasem mysle jak wiekszosc , czyli isc na etat skoro poki co pieniadze sa z tego jakie sa, a rachunki rosna. Za cos trzeba wziac kredyt na mieszkanie i stanac na swoim w koncu.
    no nikt nie mówił że będzie lekko..

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    Właśnie problem jest w złym podejsciu. Marka i pozycja przyjdzie sama wraz z jakością i niepowtarzalnością stylu. Marki się nie "wyrabia". Na wypłynięcie na top topów zawsze jest dobry czas - kwestia pracy nad sobą; genialni muzycy/matematycy/fotografowie rodzą się codziennie i dla nich nigdy nie będzie zbyt tłoczno (nie piszę o sobie, żeby była jasność )
    no dokładnie - właśnie przed 12tą przerwałeś nam dyskusję z Krzyśkiem na m.in. ten pasjonujący temat telefonem i wypłoszyłeś go od nas .. a Wy jesteście na górze w tych topach i to mnie przekonuje że właśnie Wasze podejście jest ok.. właśnie dziś usłyszałem że im więcej pstrykaczy tym lepiej bo jest więcej kiepskich zdjęć - jeśli się coś sobą prezentuje to będzie tylko lepiej..

a kwestia ilości zleceń? może zamiast siedzieć na 4 literach to sobie trzeba zrobić ze 200/500 ulotek i obskoczyć okoliczne osiedla przyklejając je na tablicach ogłoszeń albo kościoły? pogadać z księżmi z okolicznych parafii i odpalać "działkę" za polecenie.. metody są różne ale to nie na ten temat rozmowa..
    a ten rok chyba faktycznie jest słabszy bo na przyszły mam ze 2x więcej zapytań niż było na ten.
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 15-05-2011 o 16:56
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uprawnienia umieszczania postów