Czach mówi, że obrazek mówi sam za siebie więc troszeczkę rycin bo japoński nowy rok fiskalny za rogiem:
Czach mówi, że obrazek mówi sam za siebie więc troszeczkę rycin bo japoński nowy rok fiskalny za rogiem:
the silence is deafening
Wygląda niestety na APS-C, czyli mało przyszłościowo.. :/
O obiektywach wiem prawie wszystko
A gdzie Twoim zdaniem tkwi przyszłość?
Wg mnie Rebel w wersji bez lustra + kilka naleśników (a da się zrobić tak samo małe jak w m43 albo i mniejsze) to całkiem rozsądne rozwiązanie chwilowej mody na ponoć mniejsze aparaty
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
P.S. Niestety, raczej i tak nie kupię takiego rozwiązania. Skłoniłby mnie jedynie absolutnie bezgłośny korpus z elektroniczną migawką. Na razie na taki się nie zanosi, nie tylko u Canona...
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 18-03-2011 o 15:18 Powód: Automerged Doublepost
a obiektywy do tych malych pelnoklatkowych aparatow jakie beda?
Sony juz zrobil male obiektywy do APS-c i wyglada to jak z komorki, kosmiczne mydlo, brak kontrastu, aberracje itd.
Tak wiec jaki obraz uzyskamy z malego obiektywu wspolpracujacego z pelna klatka?
O obiektywach wiem prawie wszystko
Tyle lat minelo, a canon dalej sobie nie radzi z jakoscia rogow przy standardowych obiektywach szerokokatnych. Skad przekonanie ze przy jeszcze mniejszych sobie poradza?
Chyba ze macie na mysli jakies wymuskane stalki? To moze? choc i tak nie sadze zeby dalo sie je zrobic na tyle kompaktowo, zeby pasowaly do malych korpusow.