Ej tam, przecież "aż tak drogi" to on nie będzie![]()
Ej tam, przecież "aż tak drogi" to on nie będzie![]()
Jeśli mówicie o 300/4 L IS II, to w postaci jak we wniosku raczej go nie będzie. W ogóle wątpię czy taki obiektyw ma szanse się pojawić (patrz 70-300 L).
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
To zdanie wyrwane z kontekstu ale IMO dobrze obrazuje jakich to specyjałówCanon continues “it will bring new levels of performance and simplicity to the video creation market”.należy się spodziewać w nowym 5D.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1. ef-s nie jest priorytem dla firmy, pod nowe Rebele kupujcie nowe eLe.
2. 5D3 6 miesięcy po Smarku.
3. Kwietniowe lustro (imho to jednak będzie 5D3 nie Ds) będzie mieć Thunderbolta.
4. Nie to nie OT: Sigma zachęcona sukcesem 50 i 85 będzie szaleć ze stałkami i OS (300/2.8)
i moje ulubione w kontekście realiów w Polszy:
5. Canon Australia prawdopodobnie obniży ceny by walczyć... z szarą strefą.
the silence is deafening
[QUOTENowa nadzieja dla EOS 5D MarkIII [pewien]
* 2800 pełni skuteczne megapikselowy sensor CMOS. Osiągnąć poprzez wprowadzenie nowych technologii takich jak fotodiody ciche nowe
* Wymiary sensora 36.0 x 24.0mm 1.0x
* Szeroki cicha czułość ISO ISO 100 ~ 12800 (rozszerzenie L: 50, H1: 25600, H2: 51200, H3: 102400)
Sześciu klatek * Dual DIGIC4 / s umożliwia fotografowanie seryjne
* 98 procent pola widzenia celownika, powiększenie 0,71 razy. Z poziomu elektronicznej
* Szybki system AF. Double Cross Centre, Krzyż pomaga 19 punktów - 26 punktów. 5 punktowy AF Tryb wyboru, rodzaje automatycznych. Zaawansowane AI Servo AF
* 63-segmentowy pomiar. 1920 × 1080 30/25/24 klatek na sekundę
* Funkcja Przycinanie wideo. 10x SD, HD cztery razy, trzy razy w pełnej rozdzielczości HD.
To było urojenia ][/QUOTE]
http://toki.2ch.net/test/read.cgi/dc...1286941482/l50
Tłumaczenie googla.
:wink:
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj