A zatem ... Faktycznie od cholery tobołków trzeba ze soba taszczyc. Rozkladanie softboksow a potem skladanie to strata kilku ladnych minut. Na pewno trzeba kupic te ktore rozklada sie jak parasol. Trzeba tez na pewno miec kogos do pomocy, a najlepiej ze dwie osoby do noszeniaNo i niestety opcja spontanicznych sesji z lampami odpada ... byc moze gdy ma sie juz jakies doswiadczenie ogarniecie oswietlenia na planie zajmuje mniej czasu. Ja zanim roztrybilem o co kaman model zaczal jeczec ze mu zimno i konczymy
![]()
Chyba tez rozumiem dlaczego ci z was ktorzy maja wieksze doswiadczenie, tak bardzo przecie w kierunku Quadry ...Niestety, to jest poza moim zasiegiem dlatego dzisiejsze krotkie doswiadczenie z lampami zabiło mi ćwieka. Nie wiem czy warto kupowac tak duze lampy ... obawiam sie ze moj wygoda moze wygrac z checia robienia tego perfekcyjnie. Musze to sobie jeszcze raz przemyslec...
Sesja dotyczyla ciuchów dla kiboli, wiec i poza takaTeraz widze ze powinienem byl dopalic bardziej przod i z prawej strony kontra za bardzo poszla na twarz przez co przepalila ja nieco. Ale ze to byl moj pierwszy raz to chyba tragicznej tragedii nie ma... hm?