Strona 365 z 484 PierwszyPierwszy ... 265315355363364365366367375415465 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 641 do 3 650 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ....50D to aparat z duszą który robi foty magiczne ....
    Przecież magiczne są tylko Ele i pełna klatka.

50D jest tylko "kultowy"

http://allegro.pl/kultowy-canon-50d-...457376281.html

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Przecież magiczne są tylko Ele i pełna klatka.
    No tak zapomniałem, że to aparat półklatkowy :grin:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No tak zapomniałem, że to aparat półklatkowy :grin:.
    Czy rozróżniane jest, które pół klatki i co z drugą połową? Czy montowane są naprzemiennie, parzyste - jedna połowa, nieparzyste - druga, czy jedna połowa w 50d, a druga w jakimś innym modelu? Bardzo mnie to ciekawi, bo jako posiadacz 50d nie wiem, czy mam tą lepszą połowę, czy gorszą?
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Bywalec
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Zapewne te wyselekcjonowane lepsze połówki kontrola jakości kieruje na linię puszek kultowych
    5DMKII

Dopiero zaczyna Awatar rzewus
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Wybaczcie, że kolejny raz wrócę do sprawy wygranej przeze mnie aukcji obiektywu Sigma 10-20. Więcej szczegółów jest w tym poście. Być może niektórzy pamiętają o co chodziło.
    Chciałem powiedzieć, że nasz forumowy kolega Ergo5218, który zaoferował swoją pomoc okazuje się ostatnim ...
    Spotkałem się z nim osobiście (na początku stycznia) w jego firmie windykacyjnej, żeby dokładnie przedstawić zaistniałą sytuację. Powiedział, że jest to prosta procedura i nie powinno być żadnego problemu z wygraniem sprawy w sądzie. Dodatkowo zapewnił, że będzie mnie informować o całym jej przebiegu. Długo przekładał rozpoczęcie działania ze względu na swoje rzekome ogromne zapracowanie. Gdyby nie telefony z mojej strony, niczego bym się nie dowiedział. Mimo kilkukrotnych prób kontaktu, od miesiąca nie mam od niego żadnej informacji.
    Czy tak zachowuje się normalny człowiek, który jest pracownikiem dbającym o dobro swoich klientów? Skoro ktoś proponuje pomoc to chyba nie powinien olewać sprawy, prawda?
    Zastanawia mnie teraz jakie mogły być motywy jego działania i czy może nie zostałem w jakiś sposób oszukany.
    Czy po podpisaniu umowy o pełnomocnictwo mógł się ode mnie "odpiąć" i załatwić wszystko na swoją korzyść?
    Mam już dość tego bezsensownego czekania i chciałbym załatwić sprawę w inny sposób. Nie wiem tylko czy po jakimś czasie sprawa nie ulega przedawnieniu (licytację wygrałem 24-go listopada) Wie ktoś jak to wygląda? Mimo tego, że "strona przedmiotu została przeniesiona do archiwum" mam screeny i całą historię korespondencji.
    Przykro to mówić, ale nasz forumowy kolega Ergo5218 jest dla mnie "spalony".

Pozdr!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ergo5218 strzeż się!!!. Swoją drogą rzewu-sie skoro miałeś Wątpliwośc co do tego użytkownika czemu od razu nie zrezygnowałeś z jego usług ?

Dopiero zaczyna Awatar rzewus
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Na początku nie miałem jakichkolwiek wątpliwości, jednak te pokazały się dopiero z czasem.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

http://allegro.pl/show_item.php?item=1472614144

ciekawe jaki ten pan ma nick na tutejszym forum... oczywiście o tym, że postanawia zostawić sobie obiektyw zdecydował po kilkunastu dniach aukcji, ale na kilkadziesiąt sekund przed jej końcem

Coś już napisał
    Miasto
    Podkarpacie

Domyślnie

Widzę, że teraz niektórzy mają nową rozrywkę - śledzenie aukcji, które ktoś postanowił jednak z jakichś tam przyczyn wycofać - gratuluję. Niektórzy to chyba jednak mają za dużo wolnego czasu. Ja rozumie, że może wkurzać, że ktoś wycofuje aukcje i niestety nie kupimy przedmiotu, który licytowaliśmy - niestety życie jest brutalne, ale czy jest to powód, żeby w co drugim poście rozstrząsać sytuację i tupac nózką.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Brałem udział w aukcji więc ją śledziłem. Bardziej irytujące jest komentowanie spraw, w których udziału się nie brało. To dopiero wymaga dużej ilości wolnego czasu.

Strona 365 z 484 PierwszyPierwszy ... 265315355363364365366367375415465 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów