Strona 827 z 1000 PierwszyPierwszy ... 327727777817825826827828829837877927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 261 do 8 270 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jedyne co mi się wydaje prawdopodobne, to utrata zdjęć, bądź to przez pomyłkę (sformatowanie karty przed jej zgraniem na laptopa i nadpisanie danych), bądź przez wypadek, bądź przez kradzież. No, ewentualnie w grę wchodzi jeszcze wypadek samego fotografa, albo jego nagłe pogorszenie stanu zdrowotnego ;D

Bywalec Awatar KrzysiekT
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    o brak zadowolenie ze zdjec owszem , sam mialem taka jedna pare i wiem doskonale czego to niestety byla wina
    Jeżeli można wiedzieć, to czego była to wina, że para nie była zadowolona ze zdjęć?
    Pozdrawiam, Krzysztof

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Parteq Zobacz posta
    Czy za kazdym razem gdy dochodzi do jakiejs ciekawej z poczatku dyskusji ktos musi wyskoczyc z masa wykrzyknikow i znakow zapytania? Zaraz poleci mieso a pozniej ktos trzasnie drzwiami i zabierze zabawki?

Troche luzu, nikt tu nikogo nie chce spalic na stosie za odmienne zdanie czy podejscie.
    Dokładnie to samo sobie pomyślałem. Dyskusja bardzo ciekawa. Wreszcie coś sensownego zamiast klepania g młotkiem o tym czy lepsze 24-70 czy 70-24 . Tylko problem jest w tym, że niektórzy muszą wyjechać z argumentami ad personam i nic dziwnego, że adwersarzom się wtedy podnosi borygo.

Ot choćby właśnie takie stwierdzenia:
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Mam wrażenie że nie bardzo wiesz o czym piszesz
    argument w meritum żaden ale szpileczka jest - po co?

Cytat Zamieszczone przez masahuku Zobacz posta
    A wytykanie błędów to łamanie regulaminu. Więc milknę.
    O..to.. to! Jak Cię to denerwuje pisz na PW, śmiało używaj tego przycisku:
    ale w wątkach nie śmiecimy.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-02-2011 o 23:06
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

[QUOTE=Kolekcjoner;931951]argument w meritum żaden ale szpileczka jest - po co?
    /QUOTE]

To ni szpileczka, tylko stwierdzenie faktu. Jak przeczytasz uważnie post na który odpowiadałem moja odpowiedź nie powinna dziwić. W kwestii zaczepek, proponuję zwrócić też uwagę na ilość wykrzykników i zwroty typu "zastanów się" czy "znasz to z opowiadań".
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Nie piszę o Leici Capy tylko współczesnych dalmierzach tej firmy z matrycą FF. Chętnie robiłbym zdjęcia tym aparatem, szkła ma boskie ale niestety ceny zaporowe. Mam wrażenie że nie bardzo wiesz o czym piszesz a do tego za bardzo się spinasz.
    Mam akurat starowinkę Leica M3 . Mam też , pisałem to w innych postach , Prakticę B , mam też staruszka Praktisixa . Fotografuję od 1965 r. .
    Jedno ciekawe pytanie - dlaczego jeśli kogoś zapraszam do siebie , w celu zorganizowania prywatnego pleneru - każdy tylko dyskutuje i krytykuje . Ale nikt nie decyduje się na przyjazd . Proponuję działkę , mieszkanie i dolinę rzeki Rawka - teren Praku Krajobrazowego , praktycznie - darmocha .
    Każdy też przedstawia swoje racje jako te , które powinny obowiazywać , ale bez propozycji konfrontacji .
    Ty masz wrażenie , że ja nie wiem o czym mówię ?. A o czym Ty mówisz ?.
    Chciałem zauważyć , że ograniczyłem znaki " ?! " .
    Już się nie odezwę - chyba , że zdecydujesz się przyjechać i udowodnić swoje racje . W okolicy wiele starych kościołów - w tym bardzo ciemnych - zapraszam . Bez " ?! " .
    I pozdrawiam .
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    argument w meritum żaden ale szpileczka jest - po co?
    To ni szpileczka, tylko stwierdzenie faktu. Jak przeczytasz uważnie post na który odpowiadałem moja odpowiedź nie powinna dziwić. W kwestii zaczepek, proponuję zwrócić też uwagę na ilość wykrzykników i zwroty typu "zastanów się" czy "znasz to z opowiadań".
    Ależ oczywiście nie neguję, cytat z Twojej odpowiedzi był tylko przykładowy.

Dobra powiedziałem już swoje, koniec OT. Zrobicie jak uważacie tylko szkoda, że w wielu wątkach z wymienionego przeze mnie powodu zamiast merytorycznej dyskusji jest tylko robota dla moderatorów.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale, jak już pisałem, nie mam Leici choć bardzo bym chciał, więc nie wiem jak i co miałbym udowadniać. Wiem jedno, zdjęcia Tomaszewskiego bardziej do mnie przemawiają niż awatar z psią buzią Z resztą, porównaj sobie ceny, canon przy Leici to całkiem tani system
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

@ Kolekcjoner
    Odpowiedziałem tylko na przytyk o angielszczyźnie, choć faktycznie, można było przemilczeć zaczepkę albo odpowiedzieć na PW. Albocoś.

A wracając do sprawy "widzenia kadru" przez obiektywy o różnych ogniskowych, to chętnie przeprowadzę test.
    Jeśli jest ktoś z Kielc, kto ma bogatą szklarnię (14-15, 20, 24, 28, 35, 50, 85, 100, 135, 200 i może coś jeszcze dłuższego) i ma chęć zrobienia kilku fotek cropem i FF, to zapraszam (jak tylko odzyskam mobilność). Część z podanych ogniskowych pokrywam swoimi szkłami.
    Efekty powinny być ciekawe i przydatne w wątku obiektywy > sprzęt do slubów
    CanOn Can'tOff

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez masahuku Zobacz posta
    @ Kolekcjoner
    Odpowiedziałem tylko na przytyk o angielszczyźnie, choć faktycznie, można było przemilczeć zaczepkę albo odpowiedzieć na PW. Albocoś.

A wracając do sprawy "widzenia kadru" przez obiektywy o różnych ogniskowych, to chętnie przeprowadzę test.
    Jeśli jest ktoś z Kielc, kto ma bogatą szklarnię (14-15, 20, 24, 28, 35, 50, 85, 100, 135, 200 i może coś jeszcze dłuższego) i ma chęć zrobienia kilku fotek cropem i FF, to zapraszam (jak tylko odzyskam mobilność). Część z podanych ogniskowych pokrywam swoimi szkłami.
    Efekty powinny być ciekawe i przydatne w wątku obiektywy > sprzęt do slubów
    Miałem się nie odzywać "!" . Ale to jest propozycja - jest odpowiedź . Jaka szklarnia interesuje Ciebie - FF czy crop ?.
    Z FF - 17-40 , 24-70 , 35L , 50L , 70-200/4 IS , 100L , 135 L , 300L , 400L , - + różne do cropa - jaki crop i jakie szkła .
    Czekam na odzew - ale spotkanie dopiero w kwietniu - jak się ociepli . Ale i tak zapraszam . Dlaczego ja nie mogę przyjechać ? - zapytaj Nowarta . Ja jestem ze Skierniewic - on z Poznania - ale mnie zna .
    Pozdrawiam .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wlodal Zobacz posta
    Miałem się nie odzywać "!" . Ale to jest propozycja - jest odpowiedź . Jaka szklarnia interesuje Ciebie - FF czy crop ?.
    Z FF - 17-40 , 24-70 , 35L , 50L , 70-200/4 IS , 100L , 135 L , 300L , 400L , - + różne do cropa - jaki crop i jakie szkła .
    Czekam na odzew - ale spotkanie dopiero w kwietniu - jak się ociepli . Ale i tak zapraszam . Dlaczego ja nie mogę przyjechać ? - zapytaj Nowarta . Ja jestem ze Skierniewic - on z Poznania - ale mnie zna .
    Pozdrawiam .
    Nie piszę tu o kenko 1,5 , baiłoruskim rybim , lampach canon EX itp.
    Ostatnio edytowane przez wlodal ; 08-02-2011 o 23:40 Powód: Automerged Doublepost
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Masz wszystko, czego trzeba. Może poza UWA.
    Gdybyś mieszkał w Kielcach, za 2-3 tyg. moglibyśmy działać.
    Skierniewice nie są za rogiem i z 1-2 godzinnego wypadu robi się cały wyjazd.
    Zapamiętuję propozycję, ale zdecydowanie wolałbym plener na miejscu.
    CanOn Can'tOff

Strona 827 z 1000 PierwszyPierwszy ... 327727777817825826827828829837877927 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów