Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: Dla kogo eLki ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Iroslav Zobacz posta
    Nie zgodze sie z ta opinia . Ludzie kupuja drozsze obiektywy z literka L nie po to , ze nie maja co robic z kasa . Kupuja je po to , aby otrzymac za wydana kase odpowiednia jakosc i gwarancje dlugowiecznego uzytkowania . Akurat w Canonie w tele - zoomach 70-200 wybor jest duzy i kazdy oferuje odpowiedni poziom . Pocykasz Sobie na Tamronie jakis czas i kiedys i tak kupisz eL -ke , bo dojdziesz do wniosku , ze dosyc straconych ujec ze wzgledu na BF lub FF lub AF jak zwykle sie nie wyrobil na czas .
    Co za czarny scenariusz kolega przedstawia - używam Tamrona od roku i jeszcze takiej sytuacji nie mialem
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Co za czarny scenariusz kolega przedstawia - używam Tamrona od roku i jeszcze takiej sytuacji nie mialem
    :-D na czymś trzeba mit tworzyć - nie uważasz? dobra optyka i jakość wykonania to już za mało jednym słowem. jeśli sto razy stwierdzisz, że sigma czy tamron to back fokus na bank, za sto pierwszym razem stwierdzenie przeradza się w prawdę absolutną

pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Coś już napisał
    Miasto
    Nigdzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Szczerze gratuluje udanego egzemplarza , nie tworze mitow i takiego zamiaru tez nie mam . Duza czesc uzytkownikow aparatow Canona ma problemy z Tamronami z BF/FF czy to AF i dopiero po wyslaniu do serwisu w celu skalibrowania problem znika lub nie . I wtedy wlasciciel nie ma przy sobie ukochanego zestawu przez 2 tygodnie . Lub po pol roku uzytkowania ma dosc i sprzedaje go , ze wzgledu na ciagle powtarzajace sie te same problemy . Wystarczy poczytac na OPTYCZNE.PL o problemach z Tamronami czy Sigmami . eL-ki nigdy nie gwarantowaly , ze wszystko bedzie ok , w moim przypadku kupowalem tylko eL-ki i nie wiem co to serwis . A wiec MOJA zdrowa zasada - wydalem ciezko zarobione pieniadze raz i bez poprawek , cieszac sie dla mnie zadawalajaca jakoscia zdjec i bezproblemowym uzytkowaniem .

Uprawnienia umieszczania postów