Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: Dla kogo eLki ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ja akurat do niczego nie daze, szukam szkla, ktore jest mi potrzebne do danego rodzaju fotografii. Niestety wiekszosc sensownych szkiel np. TELE to wogole NIC poza L to nawet nie ma...

L to idiotyzm, skoro w sumie nie masa szkiel o tych samych parametrach L i bezL. No jest 100/2.8 i 100L, ale dalej nie jest to samo (nie ma IS). Po co te logo, skoro ktos chce kupic 50/1.2 to wiadomo, ze innej opcji nie ma np. o tych parametrach..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Wchodze do sklepu i mowie - poprosze canona 50mm 1.2. Sprzedawca - chodzi panu i 50eeeLLL ??? Ja - a zna pan inne 50/1.2 bez eeeLL?? )
    mialo byc "sumie nie MA szkiel o tych samych parametrach"
    Ostatnio edytowane przez siudym ; 30-11-2010 o 02:02 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Siudym - brawo!
    Dobry text do porannej kawy...

Dopiero zaczyna Awatar Honorata

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siudym Zobacz posta
    Ja akurat do niczego nie daze, szukam szkla, ktore jest mi potrzebne do danego rodzaju fotografii. Niestety wiekszosc sensownych szkiel np. TELE to wogole NIC poza L to nawet nie ma...

L to idiotyzm, skoro w sumie nie masa szkiel o tych samych parametrach L i bezL. No jest 100/2.8 i 100L, ale dalej nie jest to samo (nie ma IS). Po co te logo, skoro ktos chce kupic 50/1.2 to wiadomo, ze innej opcji nie ma np. o tych parametrach..
    Wchodze do sklepu i mowie - poprosze canona 50mm 1.2. Sprzedawca - chodzi panu i 50eeeLLL ??? Ja - a zna pan inne 50/1.2 bez eeeLL?? )
    mialo byc "sumie nie MA szkiel o tych samych parametrach"

Uprawnienia umieszczania postów