A kto Wam zabrania szukania zleceń tam gdzie lepiej płacą?
A kto Wam zabrania szukania zleceń tam gdzie lepiej płacą?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Mi w sumie nie chodzi tak bardzo o kase.. i to mowie szczerze.. ale dla wyzej podanego przykladu marketing jest wazny.. zobaczcie u mnie na blogu sesje Bony Clyde.. zrobilem ja za free moim znajomym oni do zdjec slubnych wzieli Julke i zaplacili cos kolo 5k... pytanie czy u mnie przeplacili czy moze tylko mi sie tak wydaje![]()
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
Ale co ma ta sesja wspólnego z tym że do zdjęć wzięli JM, i jak mogli przepłacić za Twoje zdjęcia skoro robiłeś je za darmo?
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
No wlansie ....moze nie koniecznie kasa jest najwazniejsza
![]()
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl
Może i nie, ale dalej nie kumam co co Ci chodzi.
O to ze caly temat rozbija sie o to ile wziac itp...![]()
Ale to chyba wszyscy wiedzą, przynajmniej ci którzy przeczytali temat wątku?
To prawda, strasznie psujesz rynek, Michał Sokołowski Cię odwiedzi i wleje na goły tyłek![]()