Tutaj 3d będzie robione jednym strzałem wykorzystując obiektyw 3d, a drugi aparat będzie robił tradycyjne zdjęcie, powiedzmy ze 30d będzie robił klasykę a 40d fotkę 3d
Tutaj 3d będzie robione jednym strzałem wykorzystując obiektyw 3d, a drugi aparat będzie robił tradycyjne zdjęcie, powiedzmy ze 30d będzie robił klasykę a 40d fotkę 3d
Powered by C7D MK II, C6D, 24-105/4L, 50/1.4, 580ExII, PW
www.agrofoto.pl
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
czyli rozumiem że setup:
jedna lampa na tło w M i jedna kontra też w M a trzecia z prrodu w ettl to teoretycznie taki setup na pocketach powinien smigąć jak nalezy ? powstaje pytanie czy jest sens kupować wtedy aż 3 szt TT5. chyba tylko dla wygody uzycia ZC.
Obiecałem, że dam znać, no to daję. Właśnie dotarł do mnie kurier z Millroya z 2 nowiutkimi Flexami.
Jestem w pracy, więc wykonałem tylko kilka próbnych strzałów i wydaje się, że jest ok. Przez weekend będę miał możliwość poznęcania się nad nimi trochę bardziej w terenie ale ogólnie jestem dobrej myśli.
Wydaje się, że serwis stanął na wysokości zadania. Czyż to nie dobra wróżba na zbliżający się weekend? :-D
hej chłopcy i dziewczęta, czy ktoś z was dysponuje kabelkiem do wyzwolenia aparatu z TT5?
dokładnie chodzi mi o takie ustrojstwo: CM-N3-ACC http://www.pocketwizard.com/products.../38/CM-N3-ACC/
potrzebowałbym pożyczyć na 2 weekendy - jeden na testy, drugi na robotę, niby mam zamowiony u dystrybutora ale czas realizacji niemal pokrywa się z czasem wyjazdu do roboty i boje się ze jak nie zagra to będzie kupaaa.
Pomożecie?