Strona 60 z 60 PierwszyPierwszy ... 1050585960
Pokaż wyniki od 591 do 594 z 594

Wątek: eTTL + Pocket Wizard

Domyślnie Odp: eTTL + Pocket Wizard

Cytat Zamieszczone przez grander Zobacz posta
    Witam, mam takie pytanie, czy w trybie manualnym jest możliwość zmiany mocy lamp z poziomu menu aparatu? (5dmkiii)
    W trybie TTL możesz regulować moc lamy tak jak by była na aparacie +/- 3 EV, jeżeli chcesz regulować moc lampy w trybie menualnym to tylko z AC3 przez menu aparatu nie ma takiej możliwości.
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

pojawił się nowy soft do PW i wreszcie mogę używać ich ze swoim wspaniałym 1Dx-em. Tylko, że niestety suprise - nie działa sterowanie lampa z menu aparatu, gdy w komunikacji są PW (2xTT5). Czy ktoś wie jak skonfigurować te urządzenia, aby pełna komunikacja do lampy szła przez wireless (tak jakby lampa była bezpośrednio na sankach aparatu) ??? Aha, lampa to 580EXII i założona bezpośednio na aparat działa poprawnie.
    Help please!
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Cytat Zamieszczone przez chrislab Zobacz posta
    pojawił się nowy soft do PW i wreszcie mogę używać ich ze swoim wspaniałym 1Dx-em. Tylko, że niestety suprise - nie działa sterowanie lampa z menu aparatu, gdy w komunikacji są PW (2xTT5). Czy ktoś wie jak skonfigurować te urządzenia, aby pełna komunikacja do lampy szła przez wireless (tak jakby lampa była bezpośrednio na sankach aparatu) ??? Aha, lampa to 580EXII i założona bezpośednio na aparat działa poprawnie.
    Help please!
    Pocket Wizardy tak nie działają, więc to nie wina softu ani modelu aparatu. Checesz mieć łatwiejszą kontrole to tylko nakłada zone cotroller pomoże.
    ...

Początki nałogu
    Miasto
    Warsaw

kurcze, wydawało mi się, że jak używałem w 5dmk2 to działało, ale pewnie to skleroza. Dzięki za info.
    -C

EOS R5+kilka szkiełek Canona

Strona 60 z 60 PierwszyPierwszy ... 1050585960

Uprawnienia umieszczania postów