Strona 232 z 345 PierwszyPierwszy ... 132182222230231232233234242282332 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 311 do 2 320 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Cholera długo można dostać banana za uzbieranie magicznej puli

Odnośnie fot. Słabo, po prostu słabo, widać że wesele było fajne ale fotki niestety tego nie pokazują. Poćwicz odnalezienie chwili, momentu, czegoś ciekawego.

Jednocześnie przepraszam że tak pisze, bo wiem że sam nie robię dobrych zdjęć, ale szkoda niewykorzystanego potencjału weselnego.

Pozdrawiam.

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

mi właśnie brakuje BW i troszkę szumów xD
    5dm2

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Skoro Micles już nie może pisać, przez jakiś czas, to pozwolę sobie wyrazić kilka słów nt. ostatniego seta.
    Wróć chłopie do początków. W Tips&Trics jest kilka artykułów nt. ustawienia balansu bieli, wołania rawów i prawidłowej ekspozycji.
    Reasumując, jest bardzo źle, Micles. I kompozycyjnie i technicznie. Szkoda czasu to oglądać.
    Staryyyy, o czym Ty gadasz? Szkoda to mi czytać komentarze takich filozofów jak Ty! Chciałbym żeby połowa aktywnych userów tego forum miała tak opanowany PostProcessing jak Leśny... Mówię to całkiem serio, a to że czasami coś mu nie wyjdzie to jest inna sprawa.

Tak więc przestań pisać tego typu głupoty...
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KarolJ Zobacz posta
    Szkoda to mi czytać komentarze takich filozofów jak Ty!
    Nikt Ci nie każe. Możesz mnie dodac do ignorowanych, wszystkim będzie łatwiej.
    Chciałbym żeby połowa aktywnych userów tego forum miała tak opanowany PostProcessing jak Leśny... Mówię to całkiem serio, a to że czasami coś mu nie wyjdzie to jest inna sprawa.

Tak więc przestań pisać tego typu głupoty...
    Abstrahując od Twojego osobistej sympatii lub nawet więcej w stosunku do Miclesa, abstrahując również od jego umiejętności, w ostatnich zdjęciach nie pokazał nic (!) z tego jego "legendarnego sznytu" .
    Obróbka zdjęć leży i kwiczy, i to na absolutnie podstawowym gruncie. To jest fakt, koniec, kropka.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No niestety ale taka prawda ;]
    no comment...

Domyślnie

BEZ PRZESADY......

obróbka nie leży i nie kwiczy u niego, jest całkiem nieźle, czasami ma jakieś wpadki - tak jak z tym WB ostatnio ale generalnie zbliża się do dobrego poziomu.

Sam jestem na etapie "męczenia" obróbki, więc piszę z perspektywy "oglądacza" zdjęć, sporo widziałem fot i nie uważam żeby obróbka leżała i kwiczała u Miclesa.

Lubicie popadać w skrajności.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    Lubicie popadać w skrajności.
    Lubicie czytac bez zrozumienia.
    Ja sie wyrazam na temat ostatniego seta, a nie całokształtu twórczości Micles'a.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

micles specjalnie nie męczy fot ze ślubu co sam przyznał więc ta obróbka jest skromna , tym bardziej mógłby dopracować kwestie wb ;]
    no comment...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dzieńdobry,

263.

(Sergiusz : nie, to jeszcze nie to.)

Dopiero zaczyna Awatar KarolJ
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

To jesteś Ty?
    pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3 :rolleyes:

Strona 232 z 345 PierwszyPierwszy ... 132182222230231232233234242282332 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów