micles, coś jest ciągle "przewalone" w tych fotach...... za żółte chyba są.
i nie wiem czy nie nasycone za bardzo.
ostatnie najlepsze, jak wpieprzają torcik :-)
micles, coś jest ciągle "przewalone" w tych fotach...... za żółte chyba są.
i nie wiem czy nie nasycone za bardzo.
ostatnie najlepsze, jak wpieprzają torcik :-)
Zwłaszcza pan w środku nie używający łyżeczki :-)
No ale zobacz, że w jasnościach są zimne - suknia na 257 na przykład. Dlatego chyba przydałoby się to CTO na lampę i nie miałbym takiej różnicy pomiędzy pierwszym planem i tłem i cieniami... Na krótką metę taka kolorystyka jest ok, ale patrząc na to dzisiaj, chętnie zrobiłbym trochę "normalnych" :P
Oj tam oj tam. Po tylu głębszych nie myśli się o kulturce, także wybacz panu![]()
no tak wrzuca już byle wrzucić ;] ?
nudnawo jest
no comment...
262 - takich zdjęć nawet nie robię na imprezach bo szkoda "kliszy". Ty natomiast oddałeś to zdjęcie do krytyki na forum. Kurde...jest tyle sytuacji na weselu do robienia zdjęć a ty wrzucasz jak rodzinka "wszama" torta. Podejrzewam, że to specjalnie, tak dla jaj...
to jeszcze nie używasz CTO ? ja mam 2x430 ex i na jednej 1/2 CTO folię na stałe przylepioną i gumką złapaną....
kupilem arkusz 1/2 CTO folii 1 m2 coś koło 50 zł... milso.com - ten sklep.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Pomechlaj tymi suwakami jeszcze w ACR/LR bo z tych rawów można więcej wyciągnąć.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 25-08-2010 o 21:20 Powód: Automerged Doublepost
czemu znowu nie ma zadnego zdjecia b&w?
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
2x 5D Mark III : 15mm fish, 14 2.8 II,; 24L 1.4 II ; 35 1.4 ; 85 1.2 II ; 100 2.8 Macro IS ; 135L 2.0 70-200 2.8 IS II 2x600EX ST-E3 www.fotoroko.pl