540,wywaliło mnie na pysk. Doskonale zaświecone świetna stylizacja. Dziewczyna kapitalnie ubrana, podoba mi się też odległość od tła w jakiej ją ustawiłeś. 541 i 543 też mi bardzo odpowiadają. Jedynie 542 wydaje mi się zbyt płaskie
540,wywaliło mnie na pysk. Doskonale zaświecone świetna stylizacja. Dziewczyna kapitalnie ubrana, podoba mi się też odległość od tła w jakiej ją ustawiłeś. 541 i 543 też mi bardzo odpowiadają. Jedynie 542 wydaje mi się zbyt płaskie
http://www.canon-board.info/galerie-...aparatu-74163/ - galeria na CB
zero kontaktu modelki z oglądającym - znam Dżastine osobiście i uwierz mi że laska była zmęczona robiąc te zdjęcia z Tobąmoże fotografia produktów lepiej by Ci szła?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
*Tobą - widać to po jej twarzy.
Ostatnio edytowane przez KarolJ ; 05-03-2011 o 01:00 Powód: Automerged Doublepost
pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3:rolleyes:
Taka zmęczona, że aż na ostatnim się położyła...
Też ją znam "osobiście" i to była jej pierwsza sesja i sama przyznała, że z mimiką będzie gorzej, niż z figurą
Próbowałem, ale wychodziło sztucznie, więc już nie męczyłem o emocje.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Oczywiście są pewne „niedopatrzenia” nie mniej znając poprzednie próby już dawno usunięte z CB widać postęp. Oczywiście bez szaleństwa.:-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
540 fajna stylizacja, ale zdjęcie do bani. Reka miała być ala Venomer no ale ni wyszło sorry... Zobacz jak okropnie rysuje się (jej lewa, po naszej prawej) sylwetka! I jeszcze to załamanie w talii - boszzzzz
541 - cień na biodrze! Nieciekawe
542 - a to właśnie fajne, takie magazynowe, dobra mimika, dodany dynamizm, intryguje - szkoda jedynie tej dziury w jej włosach powinny się ładnie promieniście równo rozkładać.
543 - modelka w końcu wyluzowała, szkoda, że tak późno :P
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
a ja Ci mówie, KaroluJ...pokazałeś cztery zdjecia w tym jedno poprawne (tylko poprawne) i juz radzisz innym?... weź napisz coś na temat zdjęć bez chwalenia się "osobistą" znajomością modelki i bez dętego radzenia.
Michale, nie bedę się czepiał pomarszczonej kieszonkiani innych dupereli, ale jakos tak "obyczajnie" Ci to wyszło... bez iskierki, a modelka fajna więc może trzeba było zmotywować?...albo powtórzyć...i postaraj się świecić mniej książkowo, pobaw sie światłem...może jakieś lustra...żaluzje...albo coś?
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
541. najlepsze, modelka dobrze wyszła, naturalnie
543. też byłby fajne, ale mina modelki jakaś nie taka
Nikim nie rządzę!Grzecznie podpowiadam, doradzam tylko!
Hmmm, poprawne? Co mam przez to rozumieć - może porozmawiajmy o target owaniu zdjęć?
To chyba jest jasne że jedna fotka nie trafi w gusta WSZYSTKICH. Btw. widzę że fani miclesa to nie tylko legenda... Hehe
Napisałem 'coś' o zdjęciach - jeżeli tego nie zauważyłeś proponuje zmienić oksy na lepsze
Specjalnie podsumuje to dla Ciebie jeszcze raz - twarz modelki nieciekawie wygląda na zdjęciach jest jakaś taka znudzona. Na ostatniej focie prawie że śpi. Tak jak pisałem wyżej znam dziewczynę osobiście i wiem że można było to inaczej złapać - nie neguje bo trafiają się laski które są po prostu na zdjęciach smutne i nie da się czasami tematu przeskoczyć... :rolleyes:
pozdrawiam całe CB, a w szczególności całą ekipie admino-modów! <3:rolleyes: