Pokaż wyniki od 51 do 60 z 239

Wątek: pytanie od mlodych: "a czy my moglibysmy sami wybrac ktore zdjecia beda na DVD?"

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Ja do nie dawna sam wybieralem zdjecia do fotoksiazek, tylko jak Młodzi się sami upierali to pozwalalem na wybor, ale od 2 miesiecy juz wszystkie sluby tak robie. Ja wybieram zdjęcia, ktore obrabiam, w sumie kolo 200. Odwiedzaja mnie Młodzi i wskazuja zdjecia, ktore koniecznie chca w fotoksiazce i ktore koniecznie nie chca. Dokladny wybor nie jest mozliwy, chocby z uwagi na to ze nie wiem jak bedzie wygladal potem projekt fotoksiazki, ktory robie.

Dlaczego tak robie teraz zawsze? Mimo, że zdjecia ogólnie zawsze sie podobaja to czesto czulem niedosyt i żal Młodych, że nie jest tak jakby chcieli. Że wrzucilem do albumu zdjęcia np. z wesela osob, ktore nie koniecznie oni lubią (mimo świetnego kadru). Czy inne tego typu przypadki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez azapala Zobacz posta
    Dostają 200 zdjęć a resztę - jeśli chcą - za dopłatą.
    Młodzi o tym wiedzą przed podpisaniem umowy? Wiedzą o stawkach?

Bo takie dopłacanie to najczęsciej brak polecenia.
    Osobiście nigdy takiego czekoś nie będe praktykował. Lepiej od razu policzyć więcej i dać reszte zdjęć (nieobrobionych) na płycie.
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 10-08-2010 o 18:18 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów