Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

hehe, tak myślałem. ale wtedy to musicie się nieźle wytańcować raczej zuerst

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja jeżdżę już dosyć niebezpiecznie bez %, także kieliszek odwracam już na wejściu :P

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A tak na poważnie - uważam, że fotograf, orkiestra, kamerzysta, kelnerzy itd. nie powinni mieć w ogóle ustawionego na stole alkoholu. Ja tak na swoim weselu zrobiłem. W pracy się nie pije i szlus.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Jak jeżdżę to zazwyczaj nie piję w ogóle, najwyżej na początku pół kieliszka z młodymi jak nalegają, jak zostaję na noc to wtedy mogę wypić więcej ale też tylko jak młodzi proszą i raczej jak skończę robić zdjęcia.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jak jeżdżę to zazwyczaj nie piję w ogóle, najwyżej na początku pół kieliszka z młodymi jak nalegają, jak zostaję na noc to wtedy mogę wypić więcej ale też tylko jak młodzi proszą i raczej jak skończę robić zdjęcia.
    zależy od podejścia.

jeśli zdjęcia mają być zaszumione i nieostre a para młoda lubi artystyczny lans - to alkohol wskazany.

a poważnie to ja nie piję. jeśli dałbym ciała po kieliszku czy dwóch to miałbym do siebie straszną pretensję - wolę być trzeźwy.

Domyślnie

Myślę, że 1/2 symbolicznego kieliszka wódki albo szampana, to jeszcze nic złego. Zgadzam się też, że na stołach "pracowników" nie powinno się stawiać alkoholu. Nie mam jednak nic przeciwko jeśli na odchodnym młodzi, w ramach pewnej "rekompensaty" wręczą flaszeczkę do wypicia za ich zdrowie - miałem tak ostatnio :-D No, a za zdrowie młodych to trzeba

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    mnie Twoj sarkarm nie przeszkadza, każdy ma inny styl pracy, Ty siedzisz cicho w kącie trzymając ciągle aparat a ja rozmawiam z gośćmi i jestem bardziej jak kolega
    A czy ja napisałem,że siedzę cicho w kącie z aparatem,czy jedynie uważam pląsy fotografa na parkiecie za amatorkę? Czujesz to (przyp.Pani Barbara ) ?
    Nie chodzi o to, czy rozmawiam z gośćmi,bo to oczywista oczywistość i jest to wpisane w scenariusz ślubno-weselny,napomnę,że nawet często robię extremalne żarty,żeby poluzować towarzycho.

Celowo nie wspominałem o drinkowaniu na weselu i późniejszym powrocie.
    Przecież to kluczowe,bo wielu jeździ własnym autem.
    I później zdziwko na wizji w "Uwaga pirat" i tłumaczenie:
    " to było tylko pół kieliszka z PM"

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

E tam ja nie pije na ślubach i jak już coś to na samym wejściu symboliczny kieliszek i tyle. Potem zajmuję się robotą
    Co do wpadek to miałem jedną ostatnio. Młodzi tak zwlekali z wejsciem do kościoła, że jak zaczęli wchodzić zrobiło sie zamieszanie i szedł już do nich ksiądz w tym tłumie i niestety nie zauważyłem Kucnąłem do zdjęcia a ksiądz po prostu na mnie wszedł :-) Ale na koniec mszy ja już dziękował i gratulował młodym żeśmy we czwórkę się pośmiali i było ok :-)

Ostatnio mój kolega tak sie wczuł jak młody wnosił młoda na salę, że nie zauważył szampana i zbił coś koło 150 kieliszków. Miny młodzi mieli nie za tęgie

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jakieś 2 miesiące temu na weselu mojej siostry p. fotografowi pękły spodnie podczas mszy Na szczęście miał blisko do domu i zapytał siostry po wyjściu z kościoła, czy może się ulotnić podczas składania życzeń do domu zmienić spodnie. Naprawdę zrobił to migiem i jeszcze zdążył na wypuszczenie gołąbków
    C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |

Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów