Strona 21 z 34 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 332

Wątek: Wpadki na zleceniach

Domyślnie

jak zwykle prawda jest gdzies po srodku, skrajnosci rzadko sie sprawdzają.

natomiast co do wpadek to tylko przytocze czego byłem swiadkiem na jednym z wesel, a mianowicie wynajety kamerun przepadł gdzies podczas wesela, długo juz po oczepinach wytoczył sie z jakiegos kąta zupełnie pijaniutki. Kiedy orkiestra zwrociła mu uwage, że nie nakrecił oczepin krótko odburknął:
    "iiiii ch..........j doklei szie żżż innnegoo weszelaaa"

ochajtajsie

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    A mnie wprost przeciwnie,bo wiem,że klientela oczekuje dobrych zdjęć.
    I mają do tego pełne prawo.
    To ich dzień,ten jedyny ,a ciągotki fotografa do alkoholu mogą to tylko zepsuć.
    To niech wynajmą takiego fotografa który nie ma takich ciągot, Czyli ma "dobrą markę" a nie z góry traktować jak AA. To tak jakby wynająć opiekunkę do dzieci i powiedzieć jej żeby nie grzebała po szufladach bo biżuteria jest w bankowy sejfie.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Sławek,ale "dobra marka" też może się zagubić z kieliszkiem.
    Zwyczajne chuchanie na zimne.
    Ja przestrzegam zdroworozsądkowych reguł i do tej pory dobrze na tym wychodzę.

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

A ja elastycznie dopasowuję się do warunków i też dobrze na tym wychodzę. Sztywne zasady są dobre w wojsku.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Sławek,ale "dobra marka" też może się zagubić z kieliszkiem.
    Zwyczajne chuchanie na zimne.
    Ja przypominam, że mówimy o jednym, dwóch kieliszkach podczas imprezy, a nie o wypiciu pół litra podczas zlecenia....

Kurcze, wyluzujcie, nie spinajcie się tak, nie ma po co.
    Jeden strzeli kielicha z równym ojcem młodego, inny nie.

...a swoją drogą to lekki offtop z tym alkoholizowaniem się...
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A ja elastycznie dopasowuję się do warunków i też dobrze na tym wychodzę. Sztywne zasady są dobre w wojsku.
    Panie elastyczny,a byłeś Pan w wojsku,żeby tak twierdzić?

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

O masz. Przyjmijmy na potrzeby dyskusji że chodziło mi o armię Miłościwie Panującego Cesarza Franciszka Ferdynanda a wiedzę o tej armii zaczerpnąłem z szeroko dostępnej literatury.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    O Franciszka Józefa chodziło ofkors.
    Ostatnio edytowane przez pank ; 27-07-2010 o 23:41 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Handelson Zobacz posta
    Ja podchodzę do tego w ten sposób: albo jestem gościem i się bawię albo fotografem i pracuję. Jeśli chcę zrobić młodym prezent to biorę dobrego foto ślubnego i Mu płacę. A ja sam wtedy oddaję się zabawie
    chyba nie zrozumiałeś mojej nie ukrytej treści postu, zostałem zaproszony jako gość, z racji tego że nie spotykałem się znikim a kasy brak jak na prawdziwego studenta przystało na prezent też ciężko wyskrobać, bo czekolady im nie kupie przecież...

A że dla mnie to wyzwanie , i robie zdjecia nie od wczoraj to dlaczego by nie, powiem ci że zarówno oni jak i ja zadowolony byłem na maxa z tego wszystkiego, nie zachowywałem się jak standardowy gośc pt. " no to teraz jedzie pociag z daleka" i sznurem z całą ekipą ale też nie byłem 75 kg powłoką mięsa z aparatem przed czaszka... robiąc zdjecia sprawiajac im super prezent nie bawiłem się gorzej niż nie jeden gość którego miałem okazje zastać przy stole śpiącego z czołem na blacie...

Jeżeli miałbyś ochote obejrzeć te zdjecia to chętnie podrzuce ci link tylko wyślij PW

Uzależniony Awatar ElSor
    Miasto
    Ozimek (OPO)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Jeśli o mnie chodzi to: "Za kierownicą nie ten sam człowiek".
    Po weselu w taka noc to strach po trzezwemu do domu wracac

Oczywiscie gdy sie jest gosciem i pasazerem.
    Sam nie preferuje picia w pracy jakakolwiek ona by nie byla, chyba ze mozna lub wrecz trzeba, wtedy max 1-2 kieliszki lub piwka. Takze nie pije bedac gosciem i majac ze soba drogocenny sprzet foto - szkoda zeby sie zniszczyl lub zagubil.

A co do wpadek to zdarzylo mi sie na komunii ze stanalem na przewodzie z mikrofonu ktory jedna Pani niosla do dzieciakow zeby intencje mowily. Na szczescie kamerzysta to zauwazyl szybko i dal mi znaki zebym sie cofnal. Ja jednak dopiero po chwili zauwazylem ze chodzilo o przewod a nie o to ze wchodze w kadr
    A490+SDK
    Galeria CB | Sport CB || PhotoShop jest jak cebula . . . ma warstwy

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    Jeżeli miałbyś ochote obejrzeć te zdjecia to chętnie podrzuce ci link tylko wyślij PW
    Spoko, jestem pewien, że sobie poradziłeś i wszyscy są zadowoleni.
    Zdjęć oglądać/oceniać nie zamierzam - mam skąd czerpać wzorce
    A w swoim poście wyraziłem tylko swoje podejście do tematu.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Strona 21 z 34 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów