Strona 32 z 40 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    dzięki za komentarz. widzę że nie robisz ślubów, bo wiedz, że czasem klienci chcą schody.... i co wtedy ? nie zrobisz bo to oklepane ?

ps. akcji w PS nie używam.
    Mylisz się.
    Robię śluby,nawet czasem u Ciebie w Zielonce i Kobyłce,jak trafi się taki klient.
    Oczywiście,że są klienci,którzy "chcą schody" i wtedy robię im te zdjęcia na schodach.
    I wtedy mam dwa wyjścia.
    Albo robię tak,aby wyszło to w miarę niepowtarzalnie lub najmniej podobnie do tego co już zostało zrobione;albo robię to tak,jak to mają u siebie w galeriach Kalina,Adam Trzcionka...i Pank też. Ty wybrałeś opcję nr 2 .

Bez obrazy,ale jedynie dobrze odrobiłeś lekcje.
    Te zdjęcia będą podobały się młodym,bo takich zdjęć nigdy sami sobie nie zrobią,tyle tylko ,że jest to enta kopia z kolei.

Akcji nie musisz używać w PS,ale finalny efekt jest bardzo zbliżony do tego serwują wyżej wymienieni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiyka Zobacz posta
    Mylisz się.
    Robię śluby,nawet czasem u Ciebie w Zielonce i Kobyłce,jak trafi się taki klient.
    Oczywiście,że są klienci,którzy "chcą schody" i wtedy robię im te zdjęcia na schodach.
    I wtedy mam dwa wyjścia.
    Albo ;albo robię to tak,jak to mają u siebie w galeriach Kalina,Adam Trzcionka...i Pank też. Ty wybrałeś opcję nr 2 .

Bez obrazy,ale jedynie dobrze odrobiłeś lekcje.
    Te zdjęcia będą podobały się młodym,bo takich zdjęć nigdy sami sobie nie zrobią,tyle tylko ,że jest to enta kopia z kolei.

Akcji nie musisz używać w PS,ale finalny efekt jest bardzo zbliżony do tego serwują wyżej wymienieni.
    hm....well well well..... :-)

obrażać się nie mam zamiaru.
    Muszę Cię jednak poprosić, abyś pokazał mi te zdjęcia na schodach, które jak napisałeś "robię tak,aby wyszło to w miarę niepowtarzalnie lub najmniej podobnie do tego co już zostało zrobione".....

Przy okazji - dzięki za komplement, bo jeśli piszesz że dobrze odrobiłem lekcje, w dodatku porównujesz do Adama, Kaliny i Panka z Urysnowa no to miło.

Czekam więc na link do Twoich schodów.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Jak dla mnie to banał i sztampa.
    To samo miejsce pokazane biliard razy z użyciem podobnych ( lub tych samych) do "warsztatowych" akcji i tekstur w PS-ie.
    Pozy - szablon,można wyciąć otworek na głowę i klepać seryjnie,jak starego konia batem.
    Ostatnie -oczy bolą,jak się próbuje skupić wzrok na twarzy młodej.

...niedługo każdy będzie miał takie zdjęcia w folio.
    Szkolna wprawka.Nuda.
    Nie każdy, nie każdy. Ale niebawem to i portfolio okaże się zbędne. Przyszli młodzi zamawiając zlecenie po prostu pokażą jakich zdjęć nie chcą albo wystarczy, że powiedzą. To taki stary dobry szkolny przykład „jak nie powinno wyglądać ślubne zdjęcie”
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

hm....well well well..... :-)

obrażać się nie mam zamiaru.
    Muszę Cię jednak poprosić, abyś pokazał mi te zdjęcia na schodach, które jak napisałeś "robię tak,aby wyszło to w miarę niepowtarzalnie lub najmniej podobnie do tego co już zostało zrobione".....

Przy okazji - dzięki za komplement, bo jeśli piszesz że dobrze odrobiłem lekcje, w dodatku porównujesz do Adama, Kaliny i Panka z Urysnowa no to miło.

Czekam więc na link do Twoich schodów.
    Tak się składa,że zazwyczaj w dyskusji w kontrę idzie przewidywalny tekst :
    "pokaż mi swoje zdjęcia,wtedy pogadamy".
    Tak się również składa,że gdybym chciał swoje zdjęcia pokazywać to wklepałbym adres strony do swojej stopki lub założył wątek na forum.
    Niestety nie mam parcia na pokazywanie swoich zdjęć,
    nie mam też parcia na zrobienie takiej strony,
    nawet jeżeli ktoś mi rzuca rękawicę.
    No cóż,chyba leniwy jestem,albo,jak to mówiła moja babcia: z gatunku "olevantus pospolitus"

Powracając do tematu Twoich zdjęć to potwierdzam,możesz śmiało reklamować się,że robisz zdjęcia takie,jak Ci co robią warsztaty ślubne za ~ 2 tysie.
    Nie jest to obelga,jedynie prawda.

Domyślnie

Tak się składa,że zazwyczaj w dyskusji w kontrę idzie przewidywalny tekst :
    "pokaż mi swoje zdjęcia,wtedy pogadamy".
    Tak się również składa,że gdybym chciał swoje zdjęcia pokazywać to wklepałbym adres strony do swojej stopki lub założył wątek na forum.
    Niestety nie mam parcia na pokazywanie swoich zdjęć,
    nie mam też parcia na zrobienie takiej strony,
    nawet jeżeli ktoś mi rzuca rękawicę.
    No cóż,chyba leniwy jestem,albo,jak to mówiła moja babcia: z gatunku "olevantus pospolitus"

Powracając do tematu Twoich zdjęć to potwierdzam,możesz śmiało reklamować się,że robisz zdjęcia takie,jak Ci co robią warsztaty ślubne za ~ 2 tysie.
    Nie jest to obelga,jedynie prawda.
    ja Tobie rękawicy nie rzucałem, sam ją w pewnym sensie rzuciłeś, no bo jak ktoś pisze, że ma na coś sposób, że robi niepowtarzalnie itp. - no to jak tu nie poprosić o zdjęcia ? Ale OK, nie chcesz, nie pokazuj, jednak pamiętaj że WIARYGODNOŚĆ wtedy wzrasta.

Do tych, co robią warsztaty ślubne za 2 tys. jeszcze mi daleko.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Bliżej niż się Tobie zdaje. Nawet masz szansę ich przegonić.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ja Tobie rękawicy nie rzucałem, sam ją w pewnym sensie rzuciłeś, no bo jak ktoś pisze, że ma na coś sposób, że robi niepowtarzalnie itp. - no to jak tu nie poprosić o zdjęcia ? Ale OK, nie chcesz, nie pokazuj, jednak pamiętaj że WIARYGODNOŚĆ wtedy wzrasta.

Nie napisałem,że robię niepowtarzalnie,napisałem "aby wyszło",czyli starałbym się o to.
    Z tą wiarygodnością to możesz założyć,że jestem niewiarygodny-nie przeszkadza mi to.
    Nie znam też miejscówki z tymi schodami.Wygląda na Starą Pragę albo Wolę.Jakiś adres?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Nie podawać adresu!!!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Nie podawać adresu!!!!!
    Bo zbiegną się klony?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Wiesz jakie kolejki będą przed schodami?

Strona 32 z 40 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów