Strona 31 z 37 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    ja Tobie rękawicy nie rzucałem, sam ją w pewnym sensie rzuciłeś, no bo jak ktoś pisze, że ma na coś sposób, że robi niepowtarzalnie itp. - no to jak tu nie poprosić o zdjęcia ? Ale OK, nie chcesz, nie pokazuj, jednak pamiętaj że WIARYGODNOŚĆ wtedy wzrasta.

Do tych, co robią warsztaty ślubne za 2 tys. jeszcze mi daleko.
    Nie napisałem,że robię niepowtarzalnie,napisałem "aby wyszło",czyli starałbym się o to.
    Z tą wiarygodnością to możesz założyć,że jestem niewiarygodny-nie przeszkadza mi to.
    Nie znam też miejscówki z tymi schodami.Wygląda na Starą Pragę albo Wolę.Jakiś adres?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Nie podawać adresu!!!!!

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Nie podawać adresu!!!!!
    Bo zbiegną się klony?

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Wiesz jakie kolejki będą przed schodami?

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    Wiesz jakie kolejki będą przed schodami?
    A to jeszcze ich nie ma ?;-)

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Bo wtedy będę mógł zorganizować odpłatne korzystanie z tej klatki w imieniu mieszkańców

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Michał, bój się boga, mogłeś przynajmniej jakiś innych kadrów poszukać, nie mówię już o obróbce. Faktycznie trochę na skróty poszedłeś. Ja od siebie tylko dodam że jeżdżę na tą klatkę tylko na wyraźne życzenie młodych, ale na pewno ani w portfolio ani tu nie będę pokazywał tych zdjęć. Te schody atakują już zewsząd, co nie zmienia faktu że z marketingowego punktu widzenia w portfolio warto mieć.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

michal, moim zdaniem robisz przede wszystkim jeden blad: wystawiasz zdjecia na forum.
    na cholere to robisz? myslisz ze komentujacy czegos cie naucza? - nie wydaje mi sie :>
    przynajmniej przegladajac twoj watek nie zaowazylem niczego poza wytykaniem bledow.
    zreszta.. skoro mowa o komentujacych, ostatnie komentarze (a w zasadzie nauki) co do twoich prac sa miedzy innymi autorstwa:
    - polm (nic nie pokazal ze swoich fotek i sam sie przyznaje sie ze nie umie robic zdjec)
    - sergiusz (ponizej jego zdjecie slubne)

- micles (zdjecia slubne miclesa nie zawieraja ani jednej fotogografii w b&w, przykladowy set repo slubnego by micles:
    http://storage2.cba.pl/cb/sluby/15_0...lub/index.html
    - mamiyka (fotograf o ktorym nic wie wiadomo, ani o jego zdjeciach, ani o sprzecie jakim pstryka)

faktycznie, bardzo kompetentne osoby w dziedzinie fotografii slubnej

ja nie bede sie rozdrabnial, tylko napisze ze widac szybki postep twojego fotograficznego skilla, co w polaczeniu z ogromnym zaangazowaniem w fotografie musi zostac uwienczone sukcesem (mysle, ze juz w kolejnym sezonie)
    po prostu widac, ze szybko sie uczysz.
    wystawiajac zdjecia do oceny na canon-board mozna popasc w jakas psychoze i pozniej to az strach wyjac aparat z torby bo komentujacy stwierdza, ze:
    - kolory sa zbyt blade
    - kolory sa zbyt intensywne
    - zly balans bieli
    - zbyt ukosne
    - zbyt plaskie
    - zly dobor miejsca na plener
    - zle wybrany moment na zrobienie zdjecia jak pan mlody wnosi na rekach pania mloda
    - za duzo fisha
    - za duzo 85mm
    - za malo 35mm
    - zbyt zaszumione
    - przeswietlone
    - przekombinowane z presetami lr

mowie ci, dla swietego spokoju nie wystawiaj zdjec do oceny tylko ciesz sie samym foceniem podczas slubu/pleneru i pozniejsza obrobka
    niestety osoby, ktore sa rekinami fotografii slubnej nie wypowiadaja sie na tym forum, ani nie udzielaja wskadzowek poczatkujacym..
    .. ograniczaja sie jedynie do wystawienia swoich prac (ktore budza powszechne ochy i achy)
    mysle, ze 100x wiecej nauczysz sie na warsztatach foto, jezeli koniecznie potrzebujesz czyis uwag, aby popchnac swoj skill.
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    zdjecia slubne miclesa nie zawieraja ani jednej fotogografii w b&w
    Oh nie, i co teraz. Tak sobie wymyśliłem, że póki klienci nie nalegają, to nie robię w b&w i tyle. B&W jest fajne, ale z kliszy. Ja nie będę mieszał stylów i tyle. Z resztą chyba między innymi dzięki jednolitej obróbce wygrałem battle'a ślubnego, bo na goomisiowe kombinacje było dużo narzekań.

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

micles twoj artyzm fotograficzny (tworzenie i odbior) jest do cna przesiakniety zapachem canon-board :-?
    Fuji X-H2 | Viltrox 13/1.4 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Fujinon XF 35/1.4 R | Viltrox 75/1.2 PRO
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Strona 31 z 37 PierwszyPierwszy ... 212930313233 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów