Strona 33 z 37 PierwszyPierwszy ... 233132333435 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 394

Wątek: [michal_sokolowski] Fotografie - ślubne, koncertowe

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A tego to już nie wiem, trzeba by zainteresowanych zapytać.
    troche wykretna odpowiedz, bo niby jak mam ich spytac? :]
    - za to jak patrze po zdjeciach osob, ktorych prace sa notorycznie skanowane w poszukiwaniu bledow to nie widze zbytnich postepow (za to krytyka jest baaardzo surowa) :>
    wyjatkiem jest micles, ale micles jest wyjatkiem pod kazdym wzgledem (ani to dobre, ani zle - ot, wyjatek od reguly)
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

No. Chyba że zrobię lepsze, to podmienię.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja tam się święcie nie oburzam, byłem na tej klatce kilka razy, nie mam ani jednego powtórzonego ujęcia. Ty zrobiłeś tak samo tylko gorzej, dla mnie bez sensu. Nie chciał bym mieć identycznych kadrów w folio jak inny fotograf, ale to Twoja gęba i Twoje buraczki, mi tam wszystko jedno.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ja tam się święcie nie oburzam, byłem na tej klatce kilka razy, nie mam ani jednego powtórzonego ujęcia. Ty zrobiłeś tak samo tylko gorzej, dla mnie bez sensu. Nie chciał bym mieć identycznych kadrów w folio jak inny fotograf, ale to Twoja gęba i Twoje buraczki, mi tam wszystko jedno.
    ale co tak samo ? tak samo jak Ty ? chyba trochę Cię pycha rozpiera, sorry....

temat schodów mnie kręci od dawna, od dawna chciałem to zrobić, jak tam wszedłem to rozejrzałem się i wiedziałem co chcę zrobić, zdjecia z góry na dół, z dołu w górę, przy oknie...... zresztą okno to chyba oczywista rzecz na tej klatce schodowej - cieżko go nie zauważyć i cieżko nie wykorzystać...

tak jak pisałem wcześniej ten temat jest taki, że trudno tu odkryć amerykę...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    wiesz co PAnk, ale kwasisz..... specjalnie przejrzałem Twoje schody - i OK, kadry są podobne - całujaca się Para Młoda fotografowana z dołu w górę - widać ich powiedzmy profile a w tle schody..... ja zrobiłem podobnie, ale to ustawienie samo się narzuca - no bo jak są schody, to warto mieć parę młodą i te schody w tle...
    to samo przy oknie...... chyba nie chcesz powiedzieć że odkryłeś amerykę robiac zdjecie parze młdoej jak siedzi przy oknie i widać jednocześnie schody ?
    znaleźć Ci podobne zdjecia w sieci gdzie widać parę młodą przy oknie i jednocześnie schody ?
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 20-07-2010 o 09:25 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Oj, widzę, że ten battle będzie epicki

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Aaa, przestańcie, bo się coś robi od tych schodów. Pank po prostu ma tam więcej ujęć i więcej par i mu się to opatrzyło, a teraz mądruje
    Ale nie dorabiajcie za bardzo filozofii do zdjęć tym bardziej do zdjęć ślubno-schodowych.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magart Zobacz posta
    Aaa, przestańcie, bo się coś robi od tych schodów. Pank po prostu ma tam więcej ujęć i więcej par i mu się to opatrzyło, a teraz mądruje
    Ale nie dorabiajcie za bardzo filozofii do zdjęć tym bardziej do zdjęć ślubno-schodowych.
    no właśnie ja nie dorabiam....

tamto miejsce WYMUSZA pewne ustawienia, pewne kadry....
    jestem pewien na 200 % że gdybym nie widział wcześniej zdjeć Panka z tych schodów to te moje obecne wyglądały by tak samo... (mówię o kadrach).

Zresztą Pank napisał że zrobiłem to "tak samo jak on tylko że gorzej" więc nie wiem właściwie o co mu chodzi.... skoro moje są gorsze to przecież mu klientów na te schody nie zabiorę....

dla mnie LUZ...

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

fakt - 2 ujecia są dosc podobne do pankowych, ale nie identyczne, poza tym najgorsze jest to ze jak cos sie nam podoba, zostanie do w glowie i nieswiadomie to mozemy naśladowac. takze pank, nie posadzalbym tu michała o celowe nasladowanie Ciebie. zwlaszcza jesli tu wrzucil i mial swiadomosc ze zobaczysz

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Chętnie zamiast czytać pyskówki, pooglądałbym coś nowego z Twoich prac, Michale.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Duma to może przesada ale jestem z tego zdjęcia bardzo zadowolony i uważam je za bardzo udane. Zamieściłeś niestety fragment mojego utworu a całość wygląda tak: http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=621 Widać, że zaglądasz czasem na Moją drogę ale niewiele kumasz.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Strona 33 z 37 PierwszyPierwszy ... 233132333435 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów