Pan młody ma ciemną twarz? A jak to nie jest niepoprawne, to wystarczy już to, że jest mało efektowne. Ciotka kompaktem też by takie zrobiła. No i pomysł z kieliszkami na sesji też już jest dość staromodny...
Pan młody ma ciemną twarz? A jak to nie jest niepoprawne, to wystarczy już to, że jest mało efektowne. Ciotka kompaktem też by takie zrobiła. No i pomysł z kieliszkami na sesji też już jest dość staromodny...
Myślałem micles, że jesteś bardziej spostrzegawczy co w tym zdjęciu może być i jest źle. Kieliszki są może i staromodne ale spełniają swoją rolę. Wiesz jaką?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tak. Rolę istnienia. Lepiej dać coś w ręce, bo nie ma kłopotu z ułożeniem rąk. Słabo i tyle.
Pan młody trzyma kieliszek w prawym ręku i panna młoda też. Jak by było tak jak piszesz to kieliszek powinna trzymać w lewej. A tak lewa jest głupio obcięta. Popatrz na lewą rękę pana młodego i pomyśl gdzie powinna być prawa ręka panny młodej? Kieliszki pełnią zgoła inną rolę. A tak na marginesie to czy nie wydaje się Tobie, że suknie ślubne są globalnie staromodne?
Suknie ślubne nie są brane w ramy modne/niemodne, bo to jest jeden z nieodzownych symboli ślubu. Kieliszki w plenerze nim nie są.
Symbolem ślubu to są obrączki w pysku białego gołąbka... Suknie podlegają tak samo modzie a ta na zdjęciu jest ubiegłoroczna. Popatrz jeszcze na chorwacki wynalazek u pana młodego.
Widzę Michał że się przejąłeś. Niepotrzebnie. Intencją moją nie było ruganie Cię za zżynanie, nie boję się też że mi zabierzesz klientów, po prostu uważam że wstawianie zdjęć prawie identycznych jakie chwilę wcześniej pokazał inny fotograf, niezależnie od tego kto to był, nie jest dobrym pomysłem, i świadczy o tym że kopiujesz a nie kreujesz. Marketingowo, zły pomysł. Żadne miejsce niczego nie WYMUSZA, wymusić jedynie może Twoja głowa.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Tyle że mało która para będzie robiło śledztwo kto od kogo zrzynał. Liczy się dobre zdjęcie w PF. A że po łebkach... Ostatnio były dwie duże afery plagiatowe w światku fotoreporterskim. Z tego co pamiętam, to obaj się obronili, a to tym, że kadry nie są identyczne, a to tym, że same się takie narzucają, ...
Takie piramidy ze Sfinksem w tle. Ślubny gołąb ma pyszczek bo dzioby to mają zwykłe pocztowe.