Doskonały przykład źle wykonanego makijażu cieniami do oczu...
W wersji cz-b jeszcze gorzej - jakby pięścią/kijem w oczodół ktoś przyłożył...
Już któryśtam twój post o złym makijażu doprowadza mnie do ironicznego śmiechu i nieodpartej pokusy do zażartowania :
"Dziewczyna nie może znaleźć zleceń?"
Ale fakt, ten makijaż też mi się nie podoba.
Dobrze wyszedł w miarę na lewym 67 i prawym 69.
70 mocno odstaje od reszty. Negatywnie oczywiście.
67 najlepsze. makijaż pewnie sama robiłaś. jak nie ma wizażystki to trzeba sobie radzićale jeśli chodzi o Twój wkład w zdjęcia to 67 i 69 fajnie wyszło
![]()
5dm2
Niezbyt śmieszne.
Zależy mi tylko i wyłącznie na udanym efekcie końcowym czyichś zdjęć i często komentuję nie tylko makijaż.
Zauważyłeś bym gdzieś przy tego typu moich komentarzach dopisywał "a moja dziewczyna jest wizażystką i ją polecam" ? Nie? To zmundrzyj. Bo znowu będzie ban za trollowanie
.
Dopiero jak ktoś się dopytuje a skąd ja tak się znam to odpowiadam i to najczęściej na priv i wcale nie proponuję współpracy ani nie podaję cennika, bo to akurat nie jest (już) zawód wykonywany a hobby mojej dziewczyny. Równie dobrze możesz sobie "zażartować" że ja nie mogę znaleźć zleceń, gdy fotografia to tylko moje hobby a nie zawód ani źródło zarobku.
Niestety nie mam wizażystki i muszę sobie jakoś radzić. Nie stać mnie żeby płacić porządnej wizażystce z 60zł za makijaż, a i modelki też nie chcą płacić.
Co do tego makijażu, to chciałam wykonać go całkiem inaczej, ale modelka chciała żebym zrobiła taki ciemny no jej się podobał i zostawiłam.
Ta sesje miała być właśnie taka sztuczna. W końcu coś innego, a nie takie zwykłe zdjęcia. Takie zwykłe portrety już mi się znudziły :P
71.
Zagięcia stroju w kroku + wielki efekt halo po prawej stronie uda (patrząc na zdjęcie) są nie do przyjęcia :P