najs daj wiecej z tego nowego setu lubie ten bokeh helios tak?
najs daj wiecej z tego nowego setu lubie ten bokeh helios tak?
Oglądam Fotki od 1 do 19 strony i powiem tak, kilka przesadzonych.. Brak Ostrości też się zdarza.. Kadry ładne to niema co Brawo... Najlepsze fotki są w BW... Nie przesadzaj z PS nom i z kolorem skóry czasem za żółto..![]()
no helios, mój kochany helios 77mchyba już nie mam czego wrzucić.. poszukam, zobaczę, może, może coś wrzucę.
z moim wizjerem trudno jest dobrze ustawić ostrość...
a co do żółtego koloru twarzy, to już obczaiłam co i jak żeby nie było za żółto :P
Te 3 ostatnie są super. Strasznie mi się podobają! Tylko na 3 na wysokości prawego oka modelki jest jakaś jasna plamka, która przeszkadza... nie wiem czy to oko prześwituje, czy coś tam jest, ale wg mnie nie wygląda to dobrze. No i trochę ta modelka chyba za bardzo zgarbiona jednak... Ale generalnie 3 ostatnie świetne![]()
C 30 | C 50D | 8 fisheye | 17-55 | 35 | 50 | 85 |
Połączyłaś Laleczkę Chucky z Emily Rose (bądź Annelise Michel) - pomysł i wykonanie naprawdę świetnei rzadka plamka mi nie przeszkadza.
Canon 5dmarkII, Canon 500d, C 18-55 f/3.5-5.6 IS, C 50 f/1.8, C 35 f/2.0, T 70-200 f/2.8, Samyang 8, C Speedlite 430EX II i inne drobne
No jak dla mnie to jest cool. I technicznie też tak jak powinno być, i klimat jest. Gratki!
faktycznie bardzo dobre zdjęcia. ogólnie fajne BWco raz lepiej. Masz coś więcej z tej sesji ?
5dm2
dzięksy, nie spodziewałam się, że się spodobają ; )) mam sporo, tylko muszę je jeszcze przebrać i obrobić.