Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 204

Wątek: [magdziszka]Kompletna amatorszczyzna. Różności.

Awatar magdziszka
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Poprawione 67.
    Zauważyłam, że twarz była "brudna".

68.

69.

70.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Doskonały przykład źle wykonanego makijażu cieniami do oczu...
    W wersji cz-b jeszcze gorzej - jakby pięścią/kijem w oczodół ktoś przyłożył...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Już któryśtam twój post o złym makijażu doprowadza mnie do ironicznego śmiechu i nieodpartej pokusy do zażartowania :

"Dziewczyna nie może znaleźć zleceń?"

Ale fakt, ten makijaż też mi się nie podoba.
    Dobrze wyszedł w miarę na lewym 67 i prawym 69.

70 mocno odstaje od reszty. Negatywnie oczywiście.

Bywalec Awatar RAdoCanon
    Miasto
    Rzeszow

Domyślnie

67 najlepsze. makijaż pewnie sama robiłaś. jak nie ma wizażystki to trzeba sobie radzić ale jeśli chodzi o Twój wkład w zdjęcia to 67 i 69 fajnie wyszło
    5dm2

Domyślnie

Nie podoba mi się żadne z ostatnich zdjęć - pomijając kwestię makijażu, który swoją drogą również mi się nie podoba to pozy (z wyjątkiem ostatniego) trochę za bardzo wymuszone, na siłę - takie odnoszę wrażenie. Znacznie lepiej wychodzą Ci bardziej naturalne portrety.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Już któryśtam twój post o złym makijażu doprowadza mnie do ironicznego śmiechu i nieodpartej pokusy do zażartowania :

"Dziewczyna nie może znaleźć zleceń?"
    Niezbyt śmieszne.
    Zależy mi tylko i wyłącznie na udanym efekcie końcowym czyichś zdjęć i często komentuję nie tylko makijaż.
    Zauważyłeś bym gdzieś przy tego typu moich komentarzach dopisywał "a moja dziewczyna jest wizażystką i ją polecam" ? Nie? To zmundrzyj . Bo znowu będzie ban za trollowanie .
    Dopiero jak ktoś się dopytuje a skąd ja tak się znam to odpowiadam i to najczęściej na priv i wcale nie proponuję współpracy ani nie podaję cennika, bo to akurat nie jest (już) zawód wykonywany a hobby mojej dziewczyny. Równie dobrze możesz sobie "zażartować" że ja nie mogę znaleźć zleceń, gdy fotografia to tylko moje hobby a nie zawód ani źródło zarobku.

Awatar magdziszka
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Niestety nie mam wizażystki i muszę sobie jakoś radzić. Nie stać mnie żeby płacić porządnej wizażystce z 60zł za makijaż, a i modelki też nie chcą płacić.

Co do tego makijażu, to chciałam wykonać go całkiem inaczej, ale modelka chciała żebym zrobiła taki ciemny no jej się podobał i zostawiłam.

Ta sesje miała być właśnie taka sztuczna. W końcu coś innego, a nie takie zwykłe zdjęcia. Takie zwykłe portrety już mi się znudziły :P

studentmibm1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Niezbyt śmieszne.
    ja sie usmialem
    Zależy mi tylko i wyłącznie na udanym efekcie końcowym czyichś zdjęć i często komentuję nie tylko makijaż.
    jak osoba, ktora w zyciu nie zrobila zdjecia na tym poziomie co autorka watku, moze sie wypowiadac i krytykowac? żenua
    Równie dobrze możesz sobie "zażartować" że ja nie mogę znaleźć zleceń, gdy fotografia to tylko moje hobby a nie zawód ani źródło zarobku.
    no przy poziomie twoich fot to ciezko by o to bylo raczej..

Awatar magdziszka
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

71.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zagięcia stroju w kroku + wielki efekt halo po prawej stronie uda (patrząc na zdjęcie) są nie do przyjęcia :P

Strona 17 z 21 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów