Strona 14 z 31 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 303

Wątek: Ogromny problem z fotografem ślubnym - pomóżcie

Domyślnie

Nie łap mnie za słowa ....Gdybym przyszedł do ciebie i zarzyczyłbys sobie 4200 zł i nie dałbys mi Rawów to po prostu miałbys o jednego klijenta mniej. Myśle że i tak chodzi o pieniądze więc nie wiem w czym problem.....Ja jestem zadowolony z albumu i nie wstydze się go pokazać i myslę że o to powinno chodzić aby był wilk syty i owca cała.

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nie no 1000 fot robionych D3 to masakra. Ja rozumiem że mając 5D trzeba nieco więcej strzelić bo af kiepski ale D3 powinien dać sobie radę za pierwszym strzałem.

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hubi78 Zobacz posta
    .......Gdybym przyszedł do ciebie i zarzyczyłbys sobie 4200 zł i nie dałbys mi Rawów to po prostu miałbys o jednego klijenta mniej.....
    Wiesz, z pełnym szacunkiem i bez urazy. Za 4200 zł to naprawdę małe pieniądze. Nawet 4200 euro to dalej małe pieniądze za dobrego fotografa na ślub. Tak od 8k euro za tylko odb itki - bez jakichkolwiek plików zaczynają się ceny. :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Domyślnie

To według ciebie za takie pieniądze dałbyś klijentowi 100 200 lub 300 zdjęć he he he
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Z całym szacunkiem ale mnie nie stać na takie ceny za 8 tys euro
    Ostatnio edytowane przez Hubi78 ; 05-07-2010 o 21:19 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

To według ciebie za takie pieniądze dałbyś klijentowi 100 200 lub 300 zdjęć he he he
    Ależ śmiej się. Bardzo proszę. Ja się serdecznie śmieję z 1000 zdjęć. 50-60 to i tak za dużo. 200 to dostał mój syn ale to tylko dlatego, że syn.

Janusz,

Domyślnie

Zejdzmy na ziemię bo na takie ceny po 8 tys euro mało kogo stać. Na to trzeba by mieć gruby portfel. Słyszałem o takich drogich fotografach ale moim skromnym zdaniem nie warte jest takich pieniędzy może dlatego tak mówie że mnie nie stać po prostu

Początki nałogu Awatar fleder
    Miasto
    mazowsze

Domyślnie

My tu gadu gadu... Shadowman! Dajże kilka tych fotek, tych na których nie ma Was - Młodych, tych skopanych. Bo rozmawiamy tu o różnych abstrakcjach i pewnie już każdy sobie co innego wyobraża...
    5D, stałki, zoomy

Miasto
    Szczecin

Domyślnie

....Zejdzmy na ziemię bo na takie ceny po 8 tys euro mało kogo stać. .....
    No właśnie zejdzmy na ziemię. Polską ziemię. Zdziwił byś się jak wielu jest takich w naszym pięknym kraju. Ludzie wynajmują fotografów i życzą sobie plener ślubny np. we Florencji. Oczywiście pokrywają wszystkie koszta. Tak. Są i tacy.

Ja tam od zawsze twierdziłem, że jak się chce mieć TANIO I DOBRZE to trzeba kupować dwa razy. Raz tanio a drugi raz dobrze.

Janusz,

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Wołanie nadaremne fleder. Brak ruchu z jego strony już od dawna. Zdjęć nie pokaże.

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Wiesz, z pełnym szacunkiem i bez urazy. Za 4200 zł to naprawdę małe pieniądze. Nawet 4200 euro to dalej małe pieniądze za dobrego fotografa na ślub. Tak od 8k euro za tylko odb itki - bez jakichkolwiek plików zaczynają się ceny. :-)
    Nie no Janusz nie przesadzaj, przeciez na 2011 rok jest 7k euro juz z odbitkami (15 sztuk).
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Strona 14 z 31 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów