Nie bardzo wiem w którym dziale opisac swój problem który jest dla mnie i mojej żony baardzo poważny. Mam nadzieje ze ktoś z Was pomoże mi poszukać włąsciwe rozwiązanie problemu.
Miesiac temu brałem ślub, mieliśmy zamówionego fotografa, pare dni temu odebraliśmy album 60 zdjęć + płyta dvd ze 150 zdjęciami ze, które pospiesznie zapłacilismy. Po wnikliwym ogladnieciu nie spełnia on naszych oczekiwać - inaczej mówiac jest bardziej niż kiepski.
Fotograf uparł sie ze na płycie da nam tylko 150 zdjęć które on wybierze (przed ślubem nie wspomniał ze osobą wybierającą będzie własnie on) Wybrane zdjęcia na płycie nie spełniają tez naszych oczekiwań. Chcielibyśmy mieć możliwość obejrzenia wszystkich i wybrac sami lecz nie zgadza sie na to. Proponowalismy ze dopłacimy i zeby dał nam 500 zdjęc któe zdrobił w tym dniu, tez sie nie zgadza bo przecież miało byc 150.
Umowa była zawarta ustnie. Czy moge to w jakis senowny sposób rozwiazac tak by miec mozliwosc wgladu w pozostałe zdjecia i ewentualnei wybrać zadowalejace nas fotografie. Chcielibysmy dostac w tej chwili dobre zdjecia w wersji cyfrowej, sami obrobić i zrobić nowy album który bedzei troche lepszy.
Pozdrawiam i licze na pomoc bo cos co miało być naszą pamiątką z tego jedynego dnia stało sie koszmarem na który nie mozemy patrzeć.