Sergiusz, licencja poetica. Realistycznie nie miało być. Młoda dodatkowo bardzo lubi art deco i do tego chciała nawiązać.
Sergiusz, licencja poetica. Realistycznie nie miało być. Młoda dodatkowo bardzo lubi art deco i do tego chciała nawiązać.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Jakieś takie mocno sztuczne.
W sumie motywacja broniąca dzieło jest słuszna. Nie mniej mi to bardziej leci w stronę Pop art jeśli już.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ostatnio edytowane przez pank ; 29-06-2010 o 15:45 Powód: Automerged Doublepost
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
na zdjęcia Panka trzeba inaczej patrzeć. to jest zamierzona "sztuczność".
to nie mój klimat, ale to że nie jest mój, nie znaczy że to jest "be".
A patrząc marketingowo - to jest strzał w dziesiątkę.
Napisałem swojego posta zanim nawiązałeś do art deco, także luz teraz już wiem jaki był zamysł.
Tygrys mi jakoś tam nie pasuje heh może coś innego jakaś jaszczurka ? Po prostu strasznie mocno przyciąga wzrok jego barwa.
Luzik czekam na resztę z pleneru![]()
Masz rację coś w tym jest. W sumie oba kierunki łączą narciarze.
Pan młody też jakiś taki "wstawiony". Za duży wyszedł, albo pani młoda za mała. No i cienie od motylków mogłeś już też dorobić...
Motylki nie muszą mieć cieni bo nie fruwają przy ścianie, oboje młodych to jedno zdjęcie.
Widać, że micles jest ignorantem jeśli chodzi o sztukę. :-D