Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 67 z 67

Wątek: Lustrzanka

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tabassco Zobacz posta
    Właśnie pokazałeś jak to wykorzystujesz swój cenny czas, piszesz do tematu o którym pewnie nie masz pojęcia, a jeśli masz to zaprzeczasz sam sobie. Amatorem byłeś i Ty kiedyś.

A tak nawiasem mówiąc weź sobie słownik ortograficzny i poszukaj błędów w swojej wypowiedzi. I żeby Ci nie przyszło do głowy pisanie bzdetów o literówkach...
    Jesteś po prostu kolejną osobą, która zakłada durny wątek z serii "co kupić?", dostaje masę dobrych wskazówek, a i tak robi swoje. Co do twoich ataków - wiesz, do pisowni i innych pierdół zawsze sprowadzając temat ci, którzy już nie mają się do czego przyczepić No ale raczej forum nie przeglądałeś i nie natknąłeś się na te tematy, o których już wspominałem...

Przy okazji u ciebie leży interpunkcja. Drugi słownik sobie postaw przed monitorem, żeby móc się pokazać na CB.
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    Jesteś po prostu kolejną osobą, która zakłada durny wątek z serii "co kupić?", dostaje masę dobrych wskazówek, a i tak robi swoje.
    To niestety prawda.
    Wątek seria 100 000.

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Ups. Toś teraz dofasolił. Ja właśnie tak robię. Zwykłe fotki to jest to, co lubię najbardziej. A do tego - no dobra przyznam się - używam 18-55is!!! Totalny bezsens, ale do dziś sobie tego nie uświadamiałem!!!

Zresztą - w Twojej galerii nie widzę fotek "niezwykłych" zrobionych lustrzanką, a chyba ktoś tak zaawansowany nie robi "zwykłych" fotek przy pomocy lustra? To by było takie bezsensowne.

A czy ja mówię, że ja robię jakieś "niezwykłe" zdjęcia ? Po prostu wyrażam swoje zdanie, że do robienia zdjęć " u cioci na imieninach" nie trzeba mieć super lustra.
    Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
    www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszw3 Zobacz posta
    Po prostu wyrażam swoje zdanie, że do robienia zdjęć " u cioci na imieninach" nie trzeba mieć super lustra.
    A od kiedy seria xxxxd czy xxxd to super lustra (o takich tu mówimy)? Przecież to aparaty stworzone właśnie do focenia u cioci na imieninach i innych tego typu okazjach.

Domyślnie

Widziałem z xxxD bardzo dużo zdjęć takich, że kopara opada i zatrzymuje się na podłodze... Do cioci na imieniny one są IMO za dobre.
    Ja na takie okazje zabieram ze sobą Olka - nie czuję potrzeby szpanowania lustrem.
    A jak się wywalę po pijaku i zniszczę sprzęt to i szkoda mniejsza...
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Widziałem z xxxD bardzo dużo zdjęć takich, że kopara opada i zatrzymuje się na podłodze... Do cioci na imieniny one są IMO za dobre.
    Dokładnie na takie okazje im gorsza fotka tym lepiej. Jak wyjdzie dobra to od razu "delete" i spokój.
    Ja na takie okazje zabieram ze sobą Olka - nie czuję potrzeby szpanowania lustrem.
    Ja też nie czuję. Zresztą nie wyobrażam sobie jak można "szpanować" 1000d lub xxd z kitem lub 50/1.8.
    A jak się wywalę po pijaku i zniszczę sprzęt to i szkoda mniejsza...
    A tutaj to się poddaję. Mi się nie zdarza wywalać po pijaku.

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    To niestety prawda.
    Wątek seria 100 000.
    Prawda, i z myślę, że te ostatnie posty odbiegają trochę od tematu, w którym problem został już rozwiązany.
    Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
    www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów