Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 67 z 67

Wątek: Lustrzanka

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    To niestety prawda.
    Wątek seria 100 000.
    Prawda, i z myślę, że te ostatnie posty odbiegają trochę od tematu, w którym problem został już rozwiązany.
    Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
    www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Ja mam Sigmę 70-300 APO i dobrze się sprawuje
    Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
    www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam

Domyślnie

Widziałem z xxxD bardzo dużo zdjęć takich, że kopara opada i zatrzymuje się na podłodze... Do cioci na imieniny one są IMO za dobre.
    Ja na takie okazje zabieram ze sobą Olka - nie czuję potrzeby szpanowania lustrem.
    A jak się wywalę po pijaku i zniszczę sprzęt to i szkoda mniejsza...
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez il Dottore Zobacz posta
    Widziałem z xxxD bardzo dużo zdjęć takich, że kopara opada i zatrzymuje się na podłodze... Do cioci na imieniny one są IMO za dobre.
    Dokładnie na takie okazje im gorsza fotka tym lepiej. Jak wyjdzie dobra to od razu "delete" i spokój.
    Ja na takie okazje zabieram ze sobą Olka - nie czuję potrzeby szpanowania lustrem.
    Ja też nie czuję. Zresztą nie wyobrażam sobie jak można "szpanować" 1000d lub xxd z kitem lub 50/1.8.
    A jak się wywalę po pijaku i zniszczę sprzęt to i szkoda mniejsza...
    A tutaj to się poddaję. Mi się nie zdarza wywalać po pijaku.

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów