No to teraz ja...
Żeby nie było już więcej co wybrać a co nie, bo każdy ma swoje zdanie, to kupiłem Canon EOS 500D + EF-S 18-55mm IS. Bo taki był zestaw. Jakoś dzisiaj nie miałem za dużo czasu, żeby dokładnie pobawić się w robienie zdjęć to zrobiłem ich ponad 150 przy zielonym kwadraciku czy prostokąciku... I powiem wam, że jestem zadowolony z zakupu. Na weekendzie mam egzaminy więc nie będę miał czasu nauczyć się wszystkich opcji, więc od poniedziałku trzeba się znowu uczyć!
Teraz tak... Dużo osób doradzała kompakty bo amatorowi pozwolą robić podobno lepsze zdjęcia, a nawet jak mi się znudzi robienie zdjęć to powinienem być z niego zadowolony, ale nikt nie powiedział co się stanie jak mi się zacznie podobać robienie zdjęć i będę chciał iść dalej w tym kierunku... Wtedy co mam sprzedawać kompakta, kupować lustrzankę i dalej pchać się w koszty? Dodatkowo spędzić kolejnych kilka dni na oswojenie się z nowym nabytkiem? Nie widzę tutaj sensu.
Ktoś tam wspomniał o modzie na lustrzanki i o tym, że to niby szpan jest robić nią zdjęcia. Mówisz, bo sam się pewnie tak czujesz idąc ulicą z 5kg torbą, lustrem w ręce i robisz foty. Bo ja nigdy nie myślałem o tym w ten sposób.
Jak sobie jeszcze coś przypomnę to napiszę,
pozdr
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No i przypomniałem sobie, a nie widzę opcji edytuj...
Właśnie pokazałeś jak to wykorzystujesz swój cenny czas, piszesz do tematu o którym pewnie nie masz pojęcia, a jeśli masz to zaprzeczasz sam sobie. Amatorem byłeś i Ty kiedyś.
A tak nawiasem mówiąc weź sobie słownik ortograficzny i poszukaj błędów w swojej wypowiedzi. I żeby Ci nie przyszło do głowy pisanie bzdetów o literówkach...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O jednak samo łączy! :P