Strona 138 z 228 PierwszyPierwszy ... 3888128136137138139140148188 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 371 do 1 380 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Michał prawda jest taka że trochę zmyślasz. To miejsce nie miało żadnego klimatu, dopiero światłem ten klimat stworzyłem, taki jaki wymyśliłem, taki jaki chciałem i uważałem za odpowiedni. Jak cytujesz kogoś mądrego, warto by było wiedzieć któż to, bo wygląda to na powtarzanie prawd objawionych w stylu bzdury "o gustach się nie dyskutuje". Taki miałem pomysł na to miejsce, być może dzisiaj, jutro czy za rok miałbym inny, ale wtedy był właśnie taki. Może Ci się podobać, może Ci się nie podobać, możemy podyskutować dla czego tak a nie inaczej, ale nie karm mnie proszę głodnymi kawałkami o tym co ktoś mądry kiedyś powiedział, bo bliżej niezidentyfikowane mądrości średnio mnie interesują.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

mądrości mądrościami, mówię też o konkretach......
    wiem że miałeś pomysł, ale ten może się nie podobać..... czy może musi się podobać ?

zamiast bronić się przed krytyką pomyśl czy nie wtargać jednej lampy mniej następnym razem...

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    mądrości mądrościami, mówię też o konkretach......
    wiem że miałeś pomysł, ale ten może się nie podobać..... czy może musi się podobać ?
    Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Może Ci się podobać, może Ci się nie podobać,
    jw.

zamiast bronić się przed krytyką pomyśl czy nie wtargać jednej lampy mniej następnym razem...
    Nie będzie następnego razu. Nawet jeżeli zdarzy mi się jeszcze fotografować na sali bilardowej, będzie to inna sala, inna para i zapewne inny pomysł na zdjęcia. Nie bronię się przed krytyką, przyjmuję do wiadomości że Ci się nie podoba. Gdybym chciał żeby światło padało z jednej strony to bym tak zrobił. Nie było moją intencją stwarzanie wrażenia "naturalnych warunków" było moją intencją pobawienie się światłem i stworzenie nienaturalnych warunków. Z resztą na początku pytałeś mnie czy odbijałem światło od sufitu, gdybym Ci nie napisał ile było lamp nie wiedział byś ile ich jest. A jest w sumie 4, nie wspomniałem o jednej systemowej.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

bardzo, bardzo fajne na 225 pani wygląda jak wycięta z kartonu i wklejona;]
    Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

[..]Może Ci się podobać, może Ci się nie podobać, możemy podyskutować dla czego tak a nie inaczej

Sesja na kregielni, barowa jak i bilardowa wg mnie odstaja od poprzednich.
    Jezeli mialbym to uzasadnic to pierwsze co bym napisal to dlatego ze bylo tak swiecone. To jednak kwestia gustu, a ja nie lubie swiecic wiec jestem tu bardzo subiektywny w ocenie.

Drugi argument jaki bym podal to taki ze porownujac do sesji chocby warzywnej - te ostatnie (poza kregielnia) sa wyprane wg mnie z kolorow, (przez swiecenie jest tez bardzo plasko, brakuje mi glebi). Nie mowie o oczywistych przerobkach w sesji barowej - bardziej mam na mysli bilardowa. Ta wlasnie przez mocne swiatlo powoduje ze dostaje oczoplasu i nie wiem na czym sie skupic

Sesja barowa nie pasuje mi obrobka ktora wydaje mi sie za mocna - zbyt wyrazne tekstury ktore chca stanowic pierwszy plan. Rowniez miejsce w ktorym sesja byla robiona wg mnie nie pasuje do tego klimatu obrobki. No i znowu - plasko.

Ale jeszcze raz - to kwestia gustu.

Zdjecie z kregielni 221 najciekawsze - gdyby jeszcze ta czerwona chciala podskoczyc..

Osobiscie gdybym zrobil taka sesje i bylbym zadowolony z efektow oraz mlodzi byliby szczesliwy to tez bym jej bronil na forum jak lew.

Kazdy ma swoj styl i to jest piekne
    A jeszcze lepiej jak ktos szuka, probuje, kombinuje.
    I to lubie w Twoich pracach.

Domyślnie

jw.

Nie będzie następnego razu. Nawet jeżeli zdarzy mi się jeszcze fotografować na sali bilardowej, będzie to inna sala, inna para i zapewne inny pomysł na zdjęcia. Nie bronię się przed krytyką, przyjmuję do wiadomości że Ci się nie podoba. Gdybym chciał żeby światło padało z jednej strony to bym tak zrobił. Nie było moją intencją stwarzanie wrażenia "naturalnych warunków" było moją intencją pobawienie się światłem i stworzenie nienaturalnych warunków. Z resztą na początku pytałeś mnie czy odbijałem światło od sufitu, gdybym Ci nie napisał ile było lamp nie wiedział byś ile ich jest. A jest w sumie 4, nie wspomniałem o jednej systemowej.
    skoro Twoją intencją było pobawienie się światłem i stworzenie nienaturalnych warunków to spoko, rozumiem.
    Aczkolwiek to nie mój klimat, zbyt to sztuczne jest, zbyt "ustawione" wszystko.

Moim marzeniem jest robienie takich "repo-plenerów" - Para Młoda robi jakieś czynności, angażuje się a ja podglądam i robię zdjęcia.... najlepiej przez dziurkę od klucza.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Moim marzeniem jest robienie takich "repo-plenerów" - Para Młoda robi jakieś czynności, angażuje się a ja podglądam i robię zdjęcia.... najlepiej przez dziurkę od klucza.
    Zupełnie nie mój klimat, repo mam wystarczającą ilość na ślubie, na plenerze chcę zaszaleć.

Domyślnie

Zupełnie nie mój klimat, repo mam wystarczającą ilość na ślubie, na plenerze chcę zaszaleć.
    Lepiej powiedz czy masz już potencjalny materiał na REPO - Battle ze mną ?

BTW:
    tak sobie pomyślałem że ludzi poznają które jest czyje, bo obróbkowo materiały się będą różnić...... ale co tam.

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Ale ja tam zamierzam oceniać materiał a nie okazywać sympatię użytkownikom :P Więc co to zmienia ?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Po prostu zagłosujemy na lepsze, bez względu na to kogo.

Strona 138 z 228 PierwszyPierwszy ... 3888128136137138139140148188 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów