Strona 128 z 228 PierwszyPierwszy ... 2878118126127128129130138178 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 271 do 1 280 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Husky - co twoim postem wnosisz do tematu?

Będzie chciał Pank, to przeczyta. A nuż faktycznie coś spostrzegłem, co idzie poprawić. Nie będzie chciał, to nie przeczyta.

Ja na swoje ślubniaki już od dawna patrzę i widzę, że szału nie robią, ale niestety, nie można być od razu we wszystkim najlepszym.

Poza tym równie dobrze mógłbym wszędzie pisać, że masz patrzeć na swoje zdjęcia, bo albo ich nie ma, albo jest 5 słabych kadrów z psami. Proszę więc o to, żebyś oduczył się nienawiści do użytkowników, a zaczął działać.

Domyślnie

fajny materiał, chociaż jak dla mnie kolorki za bardzo oczobitne, no, ale
    ty tak lubisz. (u mnie wszystko szaro-bure :-)

kilka ujęć mogłeś sobie darować, np. 193 - gdzie jest ostrość poza tym ?
    197 - słabe....
    201 - takie sobie..

jeśli chodzi o szparę między zębami to rzecz oczywista że ma być jak jest,

216,217 - waliłeś tym swoim ruskim białym namiotem z lewej strony ? ;-)

czy 2x430 EX doświetliłaby z parasolki parę młodą na 217 ?

mam chcicę na schody....

pozdro !

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

naprawdę dobre!
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orlen.ownlog.com Zobacz posta
    teksty typu "powinienes" moze sobie daruj, jeszcze chwila i napiszesz podręcznik jak robić zdjęcia ślubne, a drugi sergiusz to juz za duzo
    A jak inaczej miałem to napisać? "Moim zdaniem"? A kogo zdaniem pisze skoro podpisuje sie pod tym? O co Ci chodzi człowieku?

Cytat Zamieszczone przez pank
    Dziewczyna miała taką urodę a to jest reportaż nie pozowana sesja. Jeżeli mam wybierać czy zostawić fajny moment mimo drobnych mankamentów czy nie, zostawiam, to nie jest feszyn, czy inny glamur, tu nie musi być wszystko idealnie, ma być autentycznie.
    Hmm, dla mnie ślub/wesele to także reportaż, ale może nie tyle "ustawiany", co jednak z założenia mający pokazać "piękno" tego dnia itd. Przy tylu świetnych kadrach spokojnie mogłeś jedno czy dwa zdjęcia odpuścić. Na jakości reportażby nie stracił na pewno.

<wstawka dla tych co nie rozumieją co to forum>
    Ale oczywiście rób jak uważasz. To Twój reportaż, Twoi klienci. Oraz Twoje (mam nadzieję) zarobione pieniądze.
    </wstawka dla tych co nie rozumieją co to forum>

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Pomijając szkła na stole, to dla mnie fajne nawet jeśli kolory walą po oczach, ale to na wszystkich zdjęciach zatem konsekwentnie - mi się podoba. Podobała mi się również screen z TV - dobrze wkomponowane

Natomiast jeśli chodzi o Miclesa - to dla mnie koleś rulez - jest niezastąpiony nawet jeśli swojej wiedzy nie jest w stanie użyć w momencie wykonywania własnych zdjęć, to krytykiem jest wyśmienitym!
    pkt 8 regulaminu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta

Hmm, dla mnie ślub/wesele to także reportaż, ale może nie tyle "ustawiany", co jednak z założenia mający pokazać "piękno" tego dnia itd. Przy tylu świetnych kadrach spokojnie mogłeś jedno czy dwa zdjęcia odpuścić. Na jakości reportażby nie stracił na pewno.
    a nie przyszło Ci do głowy że Para Młoda może bardzo lubić tę szparkę między zębami ?
    niektórzy lubią aparaty na zębach, niektórzy może szparki między zębami.

Panna Młoda mogłaby się nawet obrazić - "że co ? że usunął moją szparkę ? "
    Co innego pryszcze, które są stanem przejściowym.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Dobra, kwestia interepretacji. Głupio to napewno zapytać o takie rzeczy. Dlatego celowałbym tak, aby nie uwidaczniac takich spraw i mieć święty spokój z każdej strony.

Miłego dnia

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    niektórzy może szparki między zębami
    A niektórzy jeszcze inne szparki, których - całe szczęście - nie widać zazwyczaj na zdjęciach ślubnych. Ja bym zapytał klientów przy prezentacji projektu fotoksiążki / wstępnym zdaniu materiału czy wszystko jest ok, a jeżeli młodzi są spoko, to zaproponowałbym poprawienie tych zębów i sytuacja byłaby jasna i klarowna. I tyle.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A niektórzy jeszcze inne szparki, których - całe szczęście - nie widać zazwyczaj na zdjęciach ślubnych. Ja bym zapytał klientów przy prezentacji projektu fotoksiążki / wstępnym zdaniu materiału czy wszystko jest ok, a jeżeli młodzi są spoko, to zaproponowałbym poprawienie tych zębów i sytuacja byłaby jasna i klarowna. I tyle.
    jakbyś to powiedział Pannie Młodej ?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michal_sokolowski Zobacz posta
    jakbyś to powiedział Pannie Młodej ?
    I sam by miał wkrótce przerwę między zębami.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Strona 128 z 228 PierwszyPierwszy ... 2878118126127128129130138178 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów