Strona 38 z 228 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888138 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 371 do 380 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Pankowi chodziło pewnie o stworzenie czegoś w stylu tych amerykańskich budek do robienia sobie zdjęć legitymacyjnych. To właśnie tam nierzadko powstają odjechane zdjęcia, których osoby będące na nich nie pozwoliłyby sobie zrobić żadnemu fotografowi. Zdeczłowieczenie aparatu (tak, wiem, pięknie to brzmi) służy większej swobodzie modeli (chyba, tak myślę przynajmniej )

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Ale fajnie, sergiusz trolluje a ja dostaję za to kartki.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Ale fajnie, sergiusz trolluje a ja dostaję za to kartki.
    Jak to? Dostałeś czerwoną i możesz pisać dalej?

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basala Zobacz posta
    Jak to? Dostałeś czerwoną i możesz pisać dalej?
    Może, bo za czerwoną jest ileś Infraction punktów, a dopiero za mniej więcej 3x ileś dopiero jest jakiśtam ban.

Miasto
    wawa

Domyślnie

A jest to gdzieś napisane?
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie do mnie pytanie, ja się nie przejmuję na razie, bo mi Infractiony się już niedługo przeterminowują, a i nie mam takiego charakterku, żeby pod rząd załapać >2 czerwone.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ja złapałem 3, ale to chyba nie zależy od charakteru.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Pankowi chodziło pewnie o stworzenie czegoś w stylu tych amerykańskich budek do robienia sobie zdjęć legitymacyjnych. To właśnie tam nierzadko powstają odjechane zdjęcia, których osoby będące na nich nie pozwoliłyby sobie zrobić żadnemu fotografowi. Zdeczłowieczenie aparatu (tak, wiem, pięknie to brzmi) służy większej swobodzie modeli (chyba, tak myślę przynajmniej )
    Wiesz trzeba iść trochę z duchem czasu i takie systemy do bezzałogowego fotografowania dawno już istnieją. "Prosta obsługa: wystarczy umieścić aparat Cyber-shot w doku stacji Party-shot™ i wybrać tryb bezobsługowy " I tu występują już same zalety systemu: "Technologie inteligentnego rozpoznawania sceny, rozpoznawania twarzy i „migawki na uśmiech” – pięknie naświetlone portrety z uśmiechem na twarzy" Oraz najważniejsze sam aparat panuje nad komponowaniem: Automatyczne komponowanie ujęć z użyciem technologii rozpoznawania twarzy i funkcji obrotu, przechyłu i zoomu A więcej na temat tego sprzętu znajduję się tutaj: http://www.sony.pl/product/dcc-party...eType=Overview

Wydaje ni się, że prędzej czy później takie systemy mogą pojawić się w domach weselnych i razem z drukarkami wyręczą znojną pracę fotografa na weselach. Przynajmniej częściowo:-D
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 24-09-2009 o 13:56
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    A jest to gdzieś napisane?
    Pewnie jak to w życiu: między wierszami.
    No wiesz... wystawiasz foty, które prezentują "high" poziom i poddajesz je ocenie, a w innych kwestiach chcesz odpowiedzi wprost.

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ewa i Piotr zaprosili mnie na weekend do Wrocka, mała próbka tego co udało nam się zrobić:
    188.

Strona 38 z 228 PierwszyPierwszy ... 2836373839404888138 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów