Strona 136 z 228 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 2274

Wątek: [pank] ślubniaki i nie tylko

Początki nałogu

Domyślnie

Piotrek chyba ostro wtedy westchnal z odruchem wymiotnym jak zobaczyl stol bilardowy po prostu .

Mnie najbardziej leza kregle. Gryza mi sie te swiatla na bilardzie. Ale wykonanie jak zawsze ligowe. Pamietaj, ze na poczatku lipca moge Ci nosic statywy, lampy za darmo ;D Ewentualnie za nocleg

Domyślnie

spoko, tylko że są tacy, co mają takową kontrolę nad zastanym...

a ja strasznie nie lubię błysku. ale wiem, że czasem trzeba "pierdyknąć" fleszem.

no i na plus do lansu - asystent, statywy, lampy, Pan Fotograf wtedy jest. :-)

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Nad zastanym też można mieć kontrolę, z tym że inną. Mi się widzi taki styl, dla tego błyskam. Pierdykam fleszem zawsze, i wtedy kiedy trzeba i wtedy kiedy nie trzeba. Z resztą liczy się efekt, nie technika.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Domyślnie

no mi szczerze powiedziwszy trochę te flesze na bilardzie nie pasują.... za dużo tego, ale taki styl jak piszesz.

nad morze jadę w niedzielę, godziny popołudniowe, biorę asystenta, ale z blendą. :-/

żeby lansik był większy wezmę laptopa, hehe.

Miasto
    wawa

Domyślnie

No widzisz, blenda da to samo co flash tylko w mocno ograniczonym zakresie.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

Widzę że nauki u błyskotliwych dają efekty Kręgle najlepsze zdecydowanie!

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Jak zwykle świetne.
    Jeden z najlepszych wątków forum.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kręgle i bilard : "Panie, nic się nie rusza! Co to jest!"
    I niedociągnięcia oświetleniowe. Głównie nie podoba mi się ten sufit. Na 224 pan dostał kontrą po czole za mocno. Na 225 też dość ostro dostali po buźkach. No i kolejna osoba, co zostawia syf z matrycy na zdjęciach

Barowe : ładna ściana w paski psuje wszystko. No i za jasno lewa strona dwóch pierwszych fot.

Kuchniowe : brakuje mi tam jakiegoś ognia :P Na ostatnim panna ma tragiczną rękę.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Micles bredzisz.

Miasto
    wawa

Domyślnie

E tam bredzi, sobą jest

Strona 136 z 228 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146186 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów