Strona 642 z 1000 PierwszyPierwszy ... 142542592632640641642643644652692742 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 411 do 6 420 z 9993

Wątek: Sprzęt do ślubów

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    No jak nie jak tak. Masakra.
    Ja się już nie odzywam, bo się nie znam :P

Moja współpraca z kamerzystami jak na razie przebiega bez większych irytacji. Często robię z jednym bądź drugim znajomym i wystarczy wymiana spojrzeń by upewnić się, że jeden drugiemu w kaszanę pakować się nie będzie.

P.S. Nie zapominajcie, że kto szerzej ten wygrywa, a kamery zazwyczaj kończą się na 24-28mm

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HurricanE Zobacz posta
    Trochę chyba przesadzacie. Kamerzysta to też człowiek i tez pracuje. Nie każdy kamerzysta to pan Zdzichu z i nie każdy fotograf to artysta.
    Szanujcie czyjąś pracę - mogą być równie udane jak zdjęcia i być róznie wartościową pamiątka jak pstryki z wesela.

Łukasz
    A ktoś pisał o nie szanowaniu pracy? Oczywiście że też pracuje, co nie zmienia faktu że przeszkadza, co z kolei nie jest jego winą. Czasami.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    O, widzę że kolega się spiął bo sam jest 2w1
    Ostatnio edytowane przez pank ; 22-06-2010 o 00:38 Powód: Automerged Doublepost
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Bywalec
    Miasto
    wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    Oczywiście, że można... xD
    Ty to miałeś chociaż lustro...

Chyba jakaś moda na "zestawy".
    Gość lewą ręką pstrykał fotki z tej hybrydy.
    6D|5D+BG-E4|7D|40D+BG-E2|S14 f2.8 EX HSM|C 24L MkI|35L|C 50 f1.4|C 85 f1.8|C 100 f2.8 USM Macro|C 24-70 f2.8 L|C 70-200 f2.8 L IS|C 100-400 IS L|T 17-50|S 10-20 f4-5.6|C 18-200IS|C 580EXII|C 580EX i tyle...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amroz Zobacz posta
    Jeszcze nigdy nie czułem ciśnienia przy pstrykaniu w kościele. Czasu jest na tyle dużo że nie potrzebuje mieć wszystkiego przy sobie. Sprzęt zawsze rozkładam na jakiejś bocznej ławce i jak potrzebuje wymienić to jedno zostawiam a drugie podnoszę.
    Nie trzeba czuć ciśnienia. O ile komuś nie zależy na złapaniu pewnych "rzeczy" to sobie można spacerkiem tak sprzęt zmieniać.
    Cytat Zamieszczone przez witoldk Zobacz posta
    Mi kameruny nie przeszkadzają. Przynajmniej jest z kim pogadać
    do czasu aż trafisz na takiego co będzie

Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 22-06-2010 o 07:39 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

To jest ewidentnie rodzinna ekipa paparazzi. Takie coś jest najgorsze bo co tam twoje zdjęcia - wójek Zdzichu musi przecież mieć ujęcie więc nie kręć się wokół.

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Rodzinni paparazzi - to jest dopiero tragedia... zresztą widać na zdjęciu wyżej... z kamerzystą zazwyczaj się dogadasz, a nimi nie. Z tym, że na nich pomaga rozmowa z młodymi i ich rodzicami (ci drudzy potrafią porządek wprowadzić na ślubie/weselu )
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pedro44 Zobacz posta
    Ty to miałeś chociaż lustro...

Chyba jakaś moda na "zestawy".
    Gość lewą ręką pstrykał fotki z tej hybrydy.
    pewnie sobie wstawki porobi na plycie.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uzależniony Awatar Pawel_G
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Rozwiązanie jest proste jak drut. Wystarczy w umowie mieć punkt mówiący o tym że wykonawca musi być jedyną osobą która będzie wykonywała zdjęcia podczas uroczystości albo wykonawca nie bierze odpowiedzialności za jakość materiału.

Domyślnie

Rodzinni kamerzyści to jest prawdziwa tragedia i plaga, ostatnio w Sopocie ksiądz wyszedł przed uroczystością i mówi, że zdjęcia robi pan fotograf - czyli ja - i nikt mu w czasie sakramentów się mu na ołtarz ma nie pchać, oczywiście rodzinny kamerun właził wszędzie, psuł mi kadry i żadne ani mega uprzejme ani mniej uprzejmie uwagi moje oraz samego księdza podczas samej uroczystości nie były go w stanie przekonać - koszmar!

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel_G Zobacz posta
    Rozwiązanie jest proste jak drut. Wystarczy w umowie mieć punkt mówiący o tym że wykonawca musi być jedyną osobą która będzie wykonywała zdjęcia podczas uroczystości albo wykonawca nie bierze odpowiedzialności za jakość materiału.
    Zdjecia ok ale ja kzrezygnujesz z kamerzysty? Cos mi sie wydaje ze takie dodatkowe wpisy odstrasza klientow..
    Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Zdjecia ok ale ja kzrezygnujesz z kamerzysty? Cos mi sie wydaje ze takie dodatkowe wpisy odstrasza klientow..
    btw. przeciez nie zabronisz ciotce zrobic zdjecia.
    Ostatnio edytowane przez roshuu ; 22-06-2010 o 10:40 Powód: Automerged Doublepost
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Strona 642 z 1000 PierwszyPierwszy ... 142542592632640641642643644652692742 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów