Różnice w jakości fotek będą nawet nawet na tej samej lustrzance, w zależności od tego kto będzie robił je. Nie lepiej dać sobie spokój z wyszukiwaniem różnic a zająć się wyłącznie fotografią?
Różnice w jakości fotek będą nawet nawet na tej samej lustrzance, w zależności od tego kto będzie robił je. Nie lepiej dać sobie spokój z wyszukiwaniem różnic a zająć się wyłącznie fotografią?
Nie będę czytał smętów moich poprzedników i ich dywagacji o matrycach ... powiem tylko że ja wszedłem już jakiś czas temu w XXXD i tego żałuję. Przez pierwsze kilka miesięcy będziesz dobrze się bawił. Potem ... ten sprzęt będzie Ciebie tylko ograniczał.
Trollerska pysków wycięta do Pralni: http://canon-board.info/showthread.php?t=64829
Proszę nie kontynuować tutaj w tym tonie.
Skoro masz zamiar wymieniać matówkę, to dlaczego wszedłeś w 450DNie prościej było wziąć od razu droższego dslr'a
![]()
Twoje narzekanie przypomina mi kogoś, kto świadomie wszedł w kupę łajna a teraz pomści z tego powodu na cały światzamiast zmienić system na np Pentax *stDs :wink:
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Nie zapominajmy, że LV jest w C użyteczny praktycznie wyłącznie w trybie MF.
Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja nie narzekam ani nie pomstuje. Kupując aparat nie zamierzałem wymieniać matówek. Taka konieczność zrodziła się później. Wiem że wybór aparatu był błędny dlatego nie pomstuje a ODRADZAM autorowi wątku! Tak ciężko to zrozumieć?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tak też czynię.![]()
Ostatnio edytowane przez patyn ; 21-06-2010 o 12:19 Powód: Automerged Doublepost