Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 49

Wątek: Lustrzanka + obiektyw - ok. 2500zł

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

Różnice w jakości fotek będą nawet nawet na tej samej lustrzance, w zależności od tego kto będzie robił je. Nie lepiej dać sobie spokój z wyszukiwaniem różnic a zająć się wyłącznie fotografią?

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń/Chełmno

Domyślnie

Nie będę czytał smętów moich poprzedników i ich dywagacji o matrycach ... powiem tylko że ja wszedłem już jakiś czas temu w XXXD i tego żałuję. Przez pierwsze kilka miesięcy będziesz dobrze się bawił. Potem ... ten sprzęt będzie Ciebie tylko ograniczał.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patyn Zobacz posta
    Nie będę czytał smętów moich poprzedników i ich dywagacji o matrycach ... powiem tylko że ja wszedłem już jakiś czas temu w XXXD i tego żałuję. Przez pierwsze kilka miesięcy będziesz dobrze się bawił. Potem ... ten sprzęt będzie Ciebie tylko ograniczał.
    W jaki sposób?
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Domyślnie

Pokaż swoje fotki i napisz w czym jesteś ograniczony po kilku miesiącach przez sprzęt.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Trollerska pysków wycięta do Pralni: http://canon-board.info/showthread.php?t=64829
    Proszę nie kontynuować tutaj w tym tonie.

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń/Chełmno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psl Zobacz posta
    Pokaż swoje fotki i napisz w czym jesteś ograniczony po kilku miesiącach przez sprzęt.
    No chociażby dostępność wymiennych matówek gdy chcę strzelać na szkłach bez AF.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Skoro masz zamiar wymieniać matówkę, to dlaczego wszedłeś w 450D Nie prościej było wziąć od razu droższego dslr'a
    Twoje narzekanie przypomina mi kogoś, kto świadomie wszedł w kupę łajna a teraz pomści z tego powodu na cały świat zamiast zmienić system na np Pentax *stDs :wink:
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Zaletą tych nowszych puszek jest dobry Live View... rekompensuje brak manualnych matówek w niektórych przypadkach.
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Nie zapominajmy, że LV jest w C użyteczny praktycznie wyłącznie w trybie MF.

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń/Chełmno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jago Zobacz posta
    Skoro masz zamiar wymieniać matówkę, to dlaczego wszedłeś w 450D Nie prościej było wziąć od razu droższego dslr'a
    Twoje narzekanie przypomina mi kogoś, kto świadomie wszedł w kupę łajna a teraz pomści z tego powodu na cały świat zamiast zmienić system na np Pentax *stDs :wink:
    Chyba się nie zrozumieliśmy. Ja nie narzekam ani nie pomstuje. Kupując aparat nie zamierzałem wymieniać matówek. Taka konieczność zrodziła się później. Wiem że wybór aparatu był błędny dlatego nie pomstuje a ODRADZAM autorowi wątku! Tak ciężko to zrozumieć?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Zaletą tych nowszych puszek jest dobry Live View... rekompensuje brak manualnych matówek w niektórych przypadkach.
    zdRAWki
    Tak też czynię.
    Ostatnio edytowane przez patyn ; 21-06-2010 o 12:19 Powód: Automerged Doublepost

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów