No nie wiem :P Jak dla mnie to niektórzy i przed warsztatami tyle brali :P A niektórzy i bez warsztatów :P
No nie wiem :P Jak dla mnie to niektórzy i przed warsztatami tyle brali :P A niektórzy i bez warsztatów :P
E tam, za dużo dałeś, nie chce mi się. Generalnie, podobają mi się 79 i 120 nie podobają mi się 96, 97, 126. Obróbkowo, czarno białe fajne ale kolor już mniej. Co do samego doboru materiału to z twojej relacji wynika że przez większość wesela ludzie lody wpierdzielali.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Arek, pokapoka, na prawdę nie masz się czego wstydzić przecież. A wręcz przeciwnie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Pank, cały reportaż to 200 fotek... wrzucę na bloga całość, jak znajdę czas. Myślę że nie wynika z niego tylko to, że ludzie lody wpierdzielali.
Przyszedł mi do głowy w tej chwili pomysł... Co by ciekawiej było na forum:
Co powiesz na mały battle - REPORTAŻ CAŁOŚCIOWY - materiał niepublikowany dotąd - powiedzmy 150 zdjęć Ty i 150 zdjęć ja ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no niech pokaże - serio jestem ciekaw.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 27-05-2010 o 21:02 Powód: Automerged Doublepost
Spoko, ale to musiało by potrwać i nie 150 a 100 bo tyle oddaję.
100 ? ja rozumiem że tyle oddajesz, ale.... na cały dzień reportażu to mało troszkę. Myślę że wybierzesz te 150.... a będzie trudniej i ciekawiej.
Pank, ziomalu, wiem że wybierzesz 150, w końcu chłopak z wawy jesteś ! ;-)
dla mnie rozsądny termin to 2 tygodnie.....
Hm ?
nie masz porfolio żadnego ? nic a nic ?
portfolio na necie oczywiście.
Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 27-05-2010 o 21:08 Powód: Automerged Doublepost