24. poprawne
25. brak mi tu nasycenia kolorow
26. ostrosc na kamerzyscie nie na parze jak dla mnie fota do odrzutu
27. znowu ostros na zespole ktory tu wedlug mnie powinien byc tlem
28. pan jest tu chyba tym najciekawszym obiektem a tym czasem jest poza GO
29,30. nie wiem co o nich myslec ani nie zachwyca ani nic zlego w nich nie widze czyli ok
31. ladne krzeslo, co chciales przekazac tym zdjeciem?
32. obiol bym lewy bok i z gory bo ta czern tam nie potrzebna, za to trosze za bardzo obcioles lewy bok i dol no i za ciemno moim zdaniem(choc moze chciales pokazac w tes sposob panujaca atmosfere).
Mam nadzieje ze moja amatorska opinnia sie przyda.
Powodzenia
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Dzięki za opinię, generalnie większość z tych zdjęć to Sigma 24/1.8 która przy współpracy z 5D pokazała swoje umiejętnościdobrze że to nie było zlecenie. Miałem ją w sumie 4 dni od kupna w sklepie po wymianę na C28/1.8, teraz z AF jest znacznie lepiej.
31. krzesła komponują się znacznie lepiej w serii, gdzie widać cały konkurs. Ostatnie ze zdjęć, to światełko w tunelu(pochodzące z kamery, ale fakt chodziło o nastrój, posiadam również zdjęcia lepiej naświetlone, ale tak jak napisałem nie o to chodziło)
pkt 8 regulaminu
Właśnie zaktualizowałem swoje www. Zatem jeśli można prosić Was o spojrzenie i opinię na jej temat, będę bardzo wdzięczny!
www.profphoto.pl
Niestety na stronie brak galerii narzeczeńskiej oraz galerii par, ale reszta działa i mam nadzieję, że będzie ok
pkt 8 regulaminu
2 ostrość na ramię
4 obniżył bym chyba kadr
Z 2 ciężka sprawa, bo przyszedł pies, Panna młoda spojrzała na niego, ja złapałem ostrość na twarzy, wizażystka powiedziała powrót, Panna młoda odwróciła się, pies zaczynał się zbierać zatem pozostało zrobić pstryk - ostrość została na ramieniu
AD4 to jednak chyba bym tak zostawił, jeśli niżej to i trzeba również zwęzić, a to psuje zdjęcie IMHO
pkt 8 regulaminu
na prosbe autora mala mieszanina w łączeniu 2 wątków - mam nadzieje ze sie polapiecie i ze niczego nie skasztanilem![]()
w porządku wyszło