Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Znajomi: Na razie brak.
    Jakoś nie za bardzo przepadam za rozwijaniem swoich znajomości poprzez portal mmbydgoszcz.pl... Od tego jest real, albo ewentualnie nk...

Coś już napisał Awatar amphotos

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jakoś nie za bardzo przepadam za rozwijaniem swoich znajomości poprzez portal mmbydgoszcz.pl... Od tego jest real, albo ewentualnie nk...
    Ja bym jeszcze powiedzial ze facbok gdyz ostatnio jest slawny w polsce!!!!!!
    (Ludzie się z Ciebie nabijają a Ty odpisujesz w powadze o nk i realu ?)

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Warsztaty studyjne Hensel

Dotarłem 15min przed czasem, odnalazłem budynek w którym miały odbyć się warsztaty. Główne drzwi od budynku były zamknięte. Pokręciłem się to tu to tam i w końcu wyczaiłem backdoor do portierów rodem z fimu Kieślowskiego, albo i jeszcze lepiej.

"Można wejść do budynku?"
    "A pan do kogo?"
    "123A, na warsztaty fotograficzne"
    "Do dentystki? Nie? Aaa, to do pana Pixela, a to go jeszcze nie ma, pan poczeka"

Po 10min portier wyszedł i mówi, że jednak jego samochód stoi. Okazało się, że rorochch już od godziny był w studio Odrobina zamieszania na klatce schodowej i w końcu udało mi się trafić. Studio przestronne, mądrze urządzone (garderoba, kuchnia, kanapa, stanowisko do obróbki, wszystko czego trzeba.), nieźle wyposażone (duużo sprzętu - lampy, modyfikatorów, teł itp itd. Przywitałem się ze wszystkimi, poględziliśmy trochę z pozostałymi warsztatowcami... W końcu dotarła spóźnialska (jak to modelki mają zwyczaj czasami robić :P) Asia, ale czekać było warto, bo dziewczyna urodziwa że hej!^^. Makijaż, fryzura i można było przystępować do działania. Plan warsztatów składał się z krótkiego wprowadzenia przez prowadzącego odnośnie zdjęć w studio + sprawy techniczne (nastawy itp), przedstawienia kolejno czterech głównych setów oświetleniowych, wyjaśnienia dlaczego tak a nie inaczej. Każdy z uczestników miał swoje kilkanaście minut na seta. Fotografujący mogli również modyfikować ustawienia (lubię jak jest po mojemu ) i proponować swoje rozwiązania. Całe warsztaty przebiegły zgrabnie, wyniosłem z nich kilka dość ważnych spostrzeżeń (głównie to, że jedną lampą też idzie zaświecić kreatywnie, ale muszę sobie dorobić DIY boom'a ^^) i już myślę kiedyby tu znowu się wybrać na następne. Gorąco polecam!

Wątek powieściowy czas zakończyć, teraz kilka zdjęć :

Joasia

276.

277.

Uprawnienia umieszczania postów