Strona 85 z 345 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 3447

Wątek: [micles] Jeszcze raz ja.

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

A ja uważam , że wystarczyło by aby micles przestał wyszukiwać drobiazgów na zdjęciach innych osób.

Dopiero zaczyna Awatar Kito
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie

319 - jak dla mnie rewelka ! nie żartuję żeby nie było, chociaż mam dziś urodzinki i mogę żartować do woli :-)
    Pozowane czy wypatrzyłeś to?
    FB - http://www.facebook.com/krzysztof.kito.wierzbicki
    C40D, C5DMKII, 6 szkiełek (w porywach do 10) i kilka lampek
    Ślubne i inne na www.fotoduet.eu

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Husky Zobacz posta
    A ja uważam , że wystarczyło by aby micles przestał wyszukiwać drobiazgów na zdjęciach innych osób.
    Ah, czyli większości w tym wątku wychodzi słowiańska dusza zawistości i dokopać, bo on wytyka? To dopiero żenujący poziom.

Ja rozumiem, micles wali czasem takie gnioty, że żałuje że w ogóle wchodze na ten temat. Niestety robi to częściej, niż pokazuje coś dobrego, ale dokopywać byle dla samego faktu dokopania to już nie mój poziom dyskusji..

Zablokowany
    Miasto
    Ząbki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ah, czyli większości w tym wątku wychodzi słowiańska dusza zawistości i dokopać, bo on wytyka? To dopiero żenujący poziom.
    Dokładnie tak.
    Myślałeś , że tak duża ilość osób wchodząca na ten wątek spowodowana jest wysokim poziomem zdjęć?

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Myślałem, że istnieje coś takiego jak obiektywizm. Nie miałbym problemu pochwalić kogoś, kto krytykuje moje zdjęcia. Widać, może to że sporo czasu przebywam poza krajem, wyplewiło we mnie tą zawiść typowego polaczka. To Wy sobie dalej plujcie i kłujcie po sobie wszyscy. Mi nic do tego.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

po mojemu to Michał ma prze****** już na starcie, bo większość forum robi super-ekstra-glamour-feszyn-akty i albo kotlety, a nie reporterkę
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    A już mi serce szybciej zabiło :P

co Cię nie zabije, to Cię wzmocni

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Myślałem, że istnieje coś takiego jak obiektywizm. Nie miałbym problemu pochwalić kogoś, kto krytykuje moje zdjęcia. Widać, może to że sporo czasu przebywam poza krajem, wyplewiło we mnie tą zawiść typowego polaczka. To Wy sobie dalej plujcie i kłujcie po sobie wszyscy. Mi nic do tego.
    Jak prześledzisz ten wątek to zauważysz że micles bywa chwalony jak pokaże coś wartego pochwały, jak pokaże gnioty po prostu większa ilość ludzi uważa za stosowne coś o tym napisać. Na to sam sobie zapracował. Więc wstrzymaj się z "polaczkami", chamstwo jak widać obecne jest wszędzie bez względu na szerokość geograficzną.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kito Zobacz posta
    319 - jak dla mnie rewelka ! nie żartuję żeby nie było, chociaż mam dziś urodzinki i mogę żartować do woli :-)
    Pozowane czy wypatrzyłeś to?
    To zależy jak rozumiesz "pozowane". Część przedstawienia (Chyba. Nie wiem w sumie czy to zaplanowane, czy faktycznie ją tak przytulała) = pozowane, ale z drugiej strony nie prosiłem ich, by się tak ułożyli, a i one nie widziały, że robię im zdjęcie = niepozowane.

Coś już napisał Awatar yanovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Jak prześledzisz ten wątek to zauważysz że micles bywa chwalony jak pokaże coś wartego pochwały, jak pokaże gnioty po prostu większa ilość ludzi uważa za stosowne coś o tym napisać. Na to sam sobie zapracował. Więc wstrzymaj się z "polaczkami", chamstwo jak widać obecne jest wszędzie bez względu na szerokość geograficzną.
    Zagladam czasami na forum foto w uk i wyglada to tak ze byle gniota ludzie wystawiaja a w komentach same ohy i ahy... Tu przynajmniej ludzie pisza jak jest i w wiekszosci sa to trafne komentarze i w wiekszosci przypadkow nie widze w tym chamstwa.

Strona 85 z 345 PierwszyPierwszy ... 3575838485868795135185 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów